Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co by jste doporucili za obchod na nahradni dily??
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
já jedině http://www.mjauto.cz a nebo Autec
http://www.mjauto.czSlid píše:já jedině http://www.mjauto.cz a nebo Autec
-
- Klubové ID: 2256
-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
error-motohanz píše:mjauto...hlavne se vyser na autokelly.....
ted me zajima proc ne kelly(ma stejny sortiment jako mj auto akorat je mj-cko levnejsi pro normal zakaznika)zalezi od jake vyrobce co chces.To si musis rict sam jinak davat automaticky tu nejlevnejsi znacku(protoze to tak vetsina zakazniku chce)beru z kelly pet let a jsem nadmiru spokojen a bez problemu.nespi brat clovek to nej ale nejake dobre vyrobce(ate,trw,febi atd)
-
ok kdyz beres tyhle vyrobce tak jo ja to myslel tak ze nesmi clovek brat to jejich starline!!! jinak jsem s nima mel furt ted spatny zkusenosti ze mi davali a posilali furt spatny dily, nebo v origo krabicce byly jiny dily...asi tak....ok? mozna je to jen pripad tady v praze.....honzibmw píše:error-motohanz píše:mjauto...hlavne se vyser na autokelly.....
ted me zajima proc ne kelly(ma stejny sortiment jako mj auto akorat je mj-cko levnejsi pro normal zakaznika)zalezi od jake vyrobce co chces.To si musis rict sam jinak davat automaticky tu nejlevnejsi znacku(protoze to tak vetsina zakazniku chce)beru z kelly pet let a jsem nadmiru spokojen a bez problemu.nespi brat clovek to nej ale nejake dobre vyrobce(ate,trw,febi atd)
-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
zalezi na prodejcich ja to mam fakt poho.starline ma dobrou vodu do ostrikuerror-motohanz píše:ok kdyz beres tyhle vyrobce tak jo ja to myslel tak ze nesmi clovek brat to jejich starline!!! jinak jsem s nima mel furt ted spatny zkusenosti ze mi davali a posilali furt spatny dily, nebo v origo krabicce byly jiny dily...asi tak....ok? mozna je to jen pripad tady v praze.....honzibmw píše:error-motohanz píše:mjauto...hlavne se vyser na autokelly.....

-
jo a za rok ti prorezne dira, co uz jsem taky videl na mercedesu...jinak treba ulozeni nebo cepy, tam firma starline neresi 1 mm sem 1mm tam....vodu do ostrikovacu verim ze treba maj dobrou...honzibmw píše:zalezi na prodejcich ja to mam fakt poho.starline ma dobrou vodu do ostrikuerror-motohanz píše:ok kdyz beres tyhle vyrobce tak jo ja to myslel tak ze nesmi clovek brat to jejich starline!!! jinak jsem s nima mel furt ted spatny zkusenosti ze mi davali a posilali furt spatny dily, nebo v origo krabicce byly jiny dily...asi tak....ok? mozna je to jen pripad tady v praze.....honzibmw píše:
ted me zajima proc ne kelly(ma stejny sortiment jako mj auto akorat je mj-cko levnejsi pro normal zakaznika)zalezi od jake vyrobce co chces.To si musis rict sam jinak davat automaticky tu nejlevnejsi znacku(protoze to tak vetsina zakazniku chce)beru z kelly pet let a jsem nadmiru spokojen a bez problemu.nespi brat clovek to nej ale nejake dobre vyrobce(ate,trw,febi atd)treba plecharina tam az tak dobra neni.musi se dost pasovat

-
to jo ale to uz se abvime o necem jinym...honzibmw píše:mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam.co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat