Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nestartuje...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
3nge
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od 3nge »

Takze je to e46 2,0D , jeste v sobotu to startovalo hned ..... pak sem se hrabal ve svetlech , odpojoval baterku . Od ty soboty to startovalo mizernejc , jakoby se to dycky jednou protocilo a pak to chytlo . V pondeli se to pri startu protocilo uz dvakrat a dneska to nechytlo vubec... a ted uz to ani netoci , jen to cvakne. Kontrolky svitej normalne ani nepoblikavaj , zkousel sem startovaci kabely .... vubec zadnej efekt. Baterka je pridelana spravne , kontakty nevypadaj , ze jsou zoxidovany. Predpokladam , ze to bude starter. Muze me to nekdo vyvratit , nebo potvrdit ? :)
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

Jestli ti to spíš nejde někde do zkratu a nevybil jsi baterku. Změř si to ampérmetrem jestli ti to při vypnutym klíčku něco bere. Pak hledej dál ale nevim. Já tohle měl skoro stejně u E36 318iS když jsem nedovřel haupnu a jel do myčky. (taky jsem se před tim štrachal v kabelech od světel) Jen to tak cvaklo a nic. Pak to občas chytlo a pak zase ne. Nakonec to byl regulátor otáček altíku, jestli mi v tom servise teda nekecal a neodstranil jenom nějakej ten šlus.

Zkus to nejdřív tim ampérmetrem a uvidíš.
major
Klubové ID: 677

#3 Příspěvek od major »

Měl jsem podobný problém na 325 Tds a bylo to baterkou. Vždy po nějakém čase mi to takto nechtělo chytat a pak jsme to s kámošem změřili a zjistili jsme, že mi tu baterku vybíjí rádio. Mělo moc velký odběr. Nicméně to může být i tím startérem, tedy přesněji elektromagnetem který spojuje silový obvod. Chce to prostě vyzkoušet. Nejdříve zkus dobít a proměřit baterku, pak postupuj dále.
Odpovědět