Tak už mám podvozek hotový Tlumiče mám Koni se štelovací tuhosti a pružiny HR se snížením 30/15. Tlumiče mám zatím nastavené na nejměkčí kvůli naším cestám ala tankodrom. Silentbloky z M3 jsem nedával pač už nevyšly peníze. Celkově z toho mám zatím dobrý pocit..........už se těším až obuju letní papuče
Fikop píše:Tak už mám podvozek hotový Tlumiče mám Koni se štelovací tuhosti a pružiny HR se snížením 30/15. Tlumiče mám zatím nastavené na nejměkčí kvůli naším cestám ala tankodrom. Silentbloky z M3 jsem nedával pač už nevyšly peníze. Celkově z toho mám zatím dobrý pocit..........už se těším až obuju letní papuče
Fikop píše:Tak už mám podvozek hotový Tlumiče mám Koni se štelovací tuhosti a pružiny HR se snížením 30/15. Tlumiče mám zatím nastavené na nejměkčí kvůli naším cestám ala tankodrom. Silentbloky z M3 jsem nedával pač už nevyšly peníze. Celkově z toho mám zatím dobrý pocit..........už se těším až obuju letní papuče
...nahodíš foto ?
Nahodím, až budu mít fo?ák a umyté auto Stydím se jak je zasrané
Jenom si to chci ujasnit jak tady někdo psal že má snížení 60/60 a má vytažené blatníky tak je to nutný zásah i když bych měl origo m3 kola ET 41? A jestli by s těma blatníkama byl problém u předku nebo zadku uvažuju totiž o 60/40. Dík za rady.
Miketak píše:Jenom si to chci ujasnit jak tady někdo psal že má snížení 60/60 a má vytažené blatníky tak je to nutný zásah i když bych měl origo m3 kola ET 41? A jestli by s těma blatníkama byl problém u předku nebo zadku uvažuju totiž o 60/40. Dík za rady.
60/40 už mam na dílně taky připravenej, takže až to nandam tak vyfotim
Miketak píše:Jenom si to chci ujasnit jak tady někdo psal že má snížení 60/60 a má vytažené blatníky tak je to nutný zásah i když bych měl origo m3 kola ET 41? A jestli by s těma blatníkama byl problém u předku nebo zadku uvažuju totiž o 60/40. Dík za rady.
Jestli můžeš prosím na email já bych to tu neviděl-Miketak@seznam.cz
Jestli můžeš prosím na email já bych to tu neviděl-Miketak@seznam.cz