jeste jednou diky
tak tak....je to lepsi....sedet ti tam bude ale jsou tam ty gumicky kterz dost trpej ta kdyz to koupis cely tak tim nic nezkazis....a nebo to kolinka pak prodas, protoze kdyz nekdo tukne tuhle e36 na predek tak na 95% to odnese tohle plastovy kolinko....Jiras píše:Kupoval jsem ho teď v zimě v Elitu, celej s kolenem byl za cca 700Kč a je to BEHR. Samotnej bez kolena bych ho asi nekupoval, koleno má na sobě už nový gumový těsnění, taky ti ten novej nacvaklej v koleně nemusí 100% sedět a než to zas rozdělávat znova, tak je podle mě lepší rovnou ty 300 nebo kolik přidat...
Jasný, 318i M43. A samozřejmě že záleží na typu motoru (na 316i M43 by ale měl být stejnej). Nabízeli mi i dražší, přes 1000, což jsem nechtěl, tak si dal borec práci, projel všechny dodavatele a našel mi toho BEHRa...joejoe píše:no hele... koukal jsem na elit... a maj ho tam za 1500... s kolinkem..... coz mi prijde uz fakt docela dost... myslite ze je jedno, na jakej obsah to je? za tech 700,- to jsi mel na M43?
Jako myslíš číslo tý mojí barvy? Rv mám 1995.joejoe píše:no tak to mame uplne to samy... a podle fotky i stejnou barvunevis jaky ma cislo ?
)) jakej mas rok?
jo takze rikas radsi koupit i s kolenem coo...