Andre píše:Vzal jsem si z mojí staré e36ky magnaty, co jsem si dával do plata a ted rozmýšlím jestli je dám i do mojí nové e36 nebo tam nechám origo. Fakt se mi zdá, že hrajou slušně a hluch nemám. Je to jen otázka nastavení. Pouštím do nich jen středy a výšky a basy mi hraje woofer takže v klidu...
výšky ti hraje woofer?
No jasné přečti si to znovu a pokud nejsi trotl tak to pochopíš... Už jsi někdy viděl aby woofer hrál výšky???
Andre píše:Vzal jsem si z mojí staré e36ky magnaty, co jsem si dával do plata a ted rozmýšlím jestli je dám i do mojí nové e36 nebo tam nechám origo. Fakt se mi zdá, že hrajou slušně a hluch nemám. Je to jen otázka nastavení. Pouštím do nich jen středy a výšky a basy mi hraje woofer takže v klidu...
výšky ti hraje woofer?
No jasné přečti si to znovu a pokud nejsi trotl tak to pochopíš... Už jsi někdy viděl aby woofer hrál výšky???
právě že neviděl, tak nevím, třeba máš nějakej speciální
V BMW nedávaj výhybky když dávaj hlubokotonovej repro a výškový zvláš? ? Podle toho jak sem rozebral kus auta a nenašel něco tomu podobnýho, tak je to tam snad vrzlý na jednom káblíku ? Nevíte někdo jak je to dělaný ?
tweety píše:V BMW nedávaj výhybky když dávaj hlubokotonovej repro a výškový zvláš? ? Podle toho jak sem rozebral kus auta a nenašel něco tomu podobnýho, tak je to tam snad vrzlý na jednom káblíku ? Nevíte někdo jak je to dělaný ?
Aby se ušetřilo tak skoro ve všech autech se do hloubkotónového repra pouští celé pásmo, výškové repro je zapojené paralelně k basovému rep. a výškáč má vřazený do serie hornopropustní filtr tudiš kondenzátor, který zajistí že do výškového rep. pujdou pouze vyžší tóny. Samozřejmě u lepších autíček tam může být plnohodnotná výhybka, kde do bas. repro jdou pouze basy a do výškáče jak je popsáno výše jdou pouze výšky.
Co by ste mi doporučili za zesik za nějakou rozumnou cenu ? Mam repro sony xplod xs-f1724 ve dveřích, vejškáče origo, v platě sony xplod xs-f6941r . radio pioneer DEH 1430-R .
tweety píše:V BMW nedávaj výhybky když dávaj hlubokotonovej repro a výškový zvláš? ? Podle toho jak sem rozebral kus auta a nenašel něco tomu podobnýho, tak je to tam snad vrzlý na jednom káblíku ? Nevíte někdo jak je to dělaný ?
Aby se ušetřilo tak skoro ve všech autech se do hloubkotónového repra pouští celé pásmo, výškové repro je zapojené paralelně k basovému rep. a výškáč má vřazený do serie hornopropustní filtr tudiš kondenzátor, který zajistí že do výškového rep. pujdou pouze vyžší tóny. Samozřejmě u lepších autíček tam může být plnohodnotná výhybka, kde do bas. repro jdou pouze basy a do výškáče jak je popsáno výše jdou pouze výšky.
Tweety: Ano, je to presne tak a tyhle blbosti delaji problemy i u novejch aut... Asi si pamatujes Octavii 1,8T ze Sosnovy, tesne po ni ji upadaly kondiky na pravy strane na prednim i zadnim repraku a silene to rezonovalo
dneska sem si rozberal zadni plato vyndal sedacky a chtel jsem si zapojit repro. Mám ovalny od Pioneer ale zjistil jsem ze se mi tam nevejdeou ze tam mam karoserii. Prosím jak tohle vyresit??? ty co tam sou sou uplne hrozny, no priserny pls mam E36 r.v. 95 sedan
Lukybar píše::( dneska sem si rozberal zadni plato vyndal sedacky a chtel jsem si zapojit repro. Mám ovalny od Pioneer ale zjistil jsem ze se mi tam nevejdeou ze tam mam karoserii. Prosím jak tohle vyresit??? ty co tam sou sou uplne hrozny, no priserny pls mam E36 r.v. 95 sedan
Mal som rovnaky problem, a vyriesil som ho tak ze ovaly su este stale v krabici.. v kufri sedi subik JBL a inak je v afte seriova hudba ktora podla mna hraje celkom slusne( na moje prekvapenie a pocudovanie) len este musim tie bassreflexi doriesit bo z kufra subik slabo pocut cez tie ocelove steny kasne..