Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

lup-cink zvuk

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#1 Příspěvek od error-motohanz »

Ma asi problemek, pri rozjizedeni vzdy kdyz poustim spojku mi jako nekde lupne, citit v pedalu neni ani to netrhne jen jako cinkno-lupne...:) nemate nekdo podobnou zkusenost? Dik.....ja bźch to typoval na hardy spojku ale nevim...
Pavel H
Klubové ID: 98

#2 Příspěvek od Pavel H »

Citis lupnuti v pedalu spojky nebo jakoby zpod auta? Me takhle lupalo chvili pred rozsypanim spojkoveho loziska. Na tatovy E30 takhle lupe lozisko na kardanu.
error-motohanz

#3 Příspěvek od error-motohanz »

je to zespod auta, v pedalu neni vubec nic, ta spojkova sada vcetne toho loziska ma minimum najeto....to spojkovy lozisko to spis nebude...
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

error-motohanz píše:je to zespod auta, v pedalu neni vubec nic, ta spojkova sada vcetne toho loziska ma minimum najeto....to spojkovy lozisko to spis nebude...
Nepřezul jsi??? Já tam teď dal letňáky (235/45) a dělalo mi to taky. Takový bum při povolení spojky. Mno a pak jsem se zděsil když jsem kopnul do kola - všech pět šroubů uplně povolených.... To je ostuda,co?
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MartyH »

zvedni auto a ukontroluj vůli ložisek na tadních kolech. resp. jestli není vymačkanej unašeč....
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CharlitoCZ »

minulou zimu mi to dělali kola, pak jsem je sundal očistil ten bordel co je u šroubů a zvona nasadil a dotáhl a pak to bylo ok
error-motohanz

#7 Příspěvek od error-motohanz »

no tak to holt budu muset zvednout, ja jen abych byl pripravenej, mam autodilnu volnou vetsinou az v patek tak toho uz moc vzdy nekoupim kdyz je neco vyjebany... :) letnaky tam budu davat taky nejak tak to prubnu...kola bych ale jako ted povoleny mit nemel to jsom kontroloval a to by delalo bordel kdyz bych jel je to jen jako kdyz zabere kardanka tak v ty chvili lupo-cinkne.... :)
Pavel H
Klubové ID: 98

#8 Příspěvek od Pavel H »

error-motohanz píše:no tak to holt budu muset zvednout, ja jen abych byl pripravenej, mam autodilnu volnou vetsinou az v patek tak toho uz moc vzdy nekoupim kdyz je neco vyjebany... :) letnaky tam budu davat taky nejak tak to prubnu...kola bych ale jako ted povoleny mit nemel to jsom kontroloval a to by delalo bordel kdyz bych jel je to jen jako kdyz zabere kardanka tak v ty chvili lupo-cinkne.... :)
Zvedni to a mrkni na vuli ve stredovem ulozeni a na hurdy spojku. Pak to muze delat silentblok na zadnim rameni. Kdyz jsme byli v Jincich na letisti, tak jsem na par aut koukal, jak jim cestujou zadni kola sem a tam :-) Ja měl utržený silentblok na zadnim rameni na sve prvni E21 a taky to pri rozjezdu cvaklo. Kdyz jsem vzal do auta tri lidi, tak to prestalo :-) Sedlo si to a nemelo to kde mlatit.
error-motohanz

#9 Příspěvek od error-motohanz »

kouknu na hurdy a na to ulozeni, zadni ramena to bejt nemuzou protoze na tech jsem delal komplet repasi vseho co tam je... :) vsechny ulozeni silenbloky, tycka a tak....
Odpovědět