Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

M paket na e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ales-eastek

#1 Příspěvek od Ales-eastek »

nevite kde by se dal sehnat M paket,spoilery atd.na e46 touring 2001?nejaky web nebo tak.diky
srle

#2 Příspěvek od srle »

treba nejaky ofiko dealer BMW :idea:

asi nejlepsi ( nejlevnejsi - i dkyz jak to pisu zacinam pochybovat ) bude objet vrakace.
kosh
Klubové ID: 238

#3 Příspěvek od kosh »

http://www.bmwdily.com

tahle firma sice nemá moc dobré reference, spíše špatné, ale je to taky možnost
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

kdyz to presne specifikujes a napises mi kolik na to mas, urcite se podivam a sezenu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Martinéz
Klubové ID: 356

#5 Příspěvek od Martinéz »

srle píše:treba nejaky ofiko dealer BMW :idea:

asi nejlepsi ( nejlevnejsi - i dkyz jak to pisu zacinam pochybovat ) bude objet vrakace.
ja zrovna dneska na tvuj paket koukal.. rano u Barceló cerna hodne spinava petka na svetlech.. :)
Ales-eastek

#6 Příspěvek od Ales-eastek »

penize problem nejsou...spis to sehnat...hledam to porad tady v anglii a bud to nemaj nebo ta firma je zas z daleka....angel eyes ty sezenu pres ebay...ale ten zapraskanej predni spoiler ani picu...nic neni...a zadni spoiler jsem tu vubec nenasel...tak mne napadlo to poresit v cz...a co je tu bmw servis tak to jsou takovy paka,ze to radsi servisnu zas v cechach...strasny blazni
3nge
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od 3nge »

Ales-eastek píše:penize problem nejsou...spis to sehnat...hledam to porad tady v anglii a bud to nemaj nebo ta firma je zas z daleka....angel eyes ty sezenu pres ebay...ale ten zapraskanej predni spoiler ani picu...nic neni...a zadni spoiler jsem tu vubec nenasel...tak mne napadlo to poresit v cz...a co je tu bmw servis tak to jsou takovy paka,ze to radsi servisnu zas v cechach...strasny blazni
kdyz nejsou penize problem , tak nevim proc si to nekoupis v bmw...
Ales-eastek

#8 Příspěvek od Ales-eastek »

protoze v Doveru bmw stoji za picu a v Canterbury jsem nic neobjevil...a na netu jsem nic nenasel...a nehodlam jet pro to nekam do Leedsu nebo Chestru...to je jako trochu z ruky...kdybych nasel co hledam tak nepisu o to do cech...hlavne ani nevim kde to tu mam poradne hledat...
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od matal Moderátor »

Ales-eastek píše:protoze v Doveru bmw stoji za picu a v Canterbury jsem nic neobjevil...a na netu jsem nic nenasel...a nehodlam jet pro to nekam do Leedsu nebo Chestru...to je jako trochu z ruky...kdybych nasel co hledam tak nepisu o to do cech...hlavne ani nevim kde to tu mam poradne hledat...
Z Doveru to máš kousek do Londona, tak mi neříkej, že bys to nesehnal u ofiko dealera.. :D
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
wagina
Klubové ID: 613

#10 Příspěvek od wagina »

Koupil jsem si novou trojku. teda novou...... 11/2004. ale zbyly mě kola Alpina z e39, 235 a 255. PUJDOU NA E46?????
PORADTE PROSÍM.
Ales-eastek

#11 Příspěvek od Ales-eastek »

jojo uz vim kde...psal mi kamos ze ma ten mkovej na predek,jestli ne tak valim pro nej do ofiko prodejny splasil jsem prodejnu v canterbury na canterbury road,takze pohoda :D a cena bude stejna jak v cz :D
srle

#12 Příspěvek od srle »

Martinéz píše:

ja zrovna dneska na tvuj paket koukal.. rano u Barceló cerna hodne spinava petka na svetlech.. :)
Ja te videl taky! :D

Tak jsem si rikal, ze kdyz tak koukas, ze budes na foru. A hle jsi tu!
Musim rict, ze jak jsi jel dal, ze jsem si rekl, ze ta petka je stejne krasnejsi auto nez vetsina tech novych designu. I kdyz spinava, vypadala moc vymazlene :thumbsup:
Ales-eastek

#13 Příspěvek od Ales-eastek »

334.99liber :D
srle

#14 Příspěvek od srle »

tak co resis?
Martinéz

#15 Příspěvek od Martinéz »

srle píše:
Martinéz píše:

Musim rict, ze jak jsi jel dal, ze jsem si rekl, ze ta petka je stejne krasnejsi auto nez vetsina tech novych designu. I kdyz spinava, vypadala moc vymazlene :thumbsup:
diky, ale stejne se stydim, protoze takhle zapraskanou sem ji jeste nemel snad.. no vymazlim ji az na ni prijdou zas letnaky.. :) ja sem zas koukal a rikal si, kupe v paketu, to je dobra kombinace, vidim 330Cd, rikam si joo, tak to je dokonaly. no a vidim zimaky a poznal sem te :)
srle

#16 Příspěvek od srle »

Martinéz píše:
srle píše:
Martinéz píše: ja zrovna dneska na tvuj paket koukal.. rano u Barceló cerna hodne spinava petka na svetlech.. :)

diky, ale stejne se stydim, protoze takhle zapraskanou sem ji jeste nemel snad.. no vymazlim ji az na ni prijdou zas letnaky.. :) ja sem zas koukal a rikal si, kupe v paketu, to je dobra kombinace, vidim 330Cd, rikam si joo, tak to je dokonaly. no a vidim zimaky a poznal sem te :)
taky bych potreboval hygienu. jeste nikdy jsem ji nedaval do mycky, vzdy zatim pekne baj maj self ruckou pomalu a setrne. radsi at je chvili spinava nez aby mi ji strouhala mycka nebo najaky pako za tezky prachy.
Martinéz

#17 Příspěvek od Martinéz »

srle píše:
Martinéz píše:
srle píše: Ja te videl taky! :D

taky bych potreboval hygienu. jeste nikdy jsem ji nedaval do mycky, vzdy zatim pekne baj maj self ruckou pomalu a setrne. radsi at je chvili spinava nez aby mi ji strouhala mycka nebo najaky pako za tezky prachy.
to je moje zasada cislo jedna.. navic mam ma to co ty v paketu ale o litr slabsi a o dve dvere vic a kdyz s tim jednou jela neuvazene do mycky (ma imolarot), mela auto jako by proletela rostim..a to uz byl lak tak rok starej... :x
Odpovědět