Asi me bude cekat vymena silenbloku,cepu a mozna i tlumicu ,protoze auto strasne plave a chtel bych se vas zeptat kolik stojej ty silenbloky,cepy a ty tlumice ?Diky
menil jsem uplne vse.... takze podvozek nejakych 14 tis. plus horni ulozeni tlumicu a prachovky ty staly asi 3 tis. a dalsi kupuj uz v bmw je to dokonce i levnejsi nez druhovyroba silentbloky, cepy tycky na zadku tak 5 ti. predek taky asi tak.....
Toš já jsem nechal namontovat tlumiče Koni se štelováním tuhosti a pružiny HR cca.20k + uložení zad.tlumiču, nějaké silentbloky na zad.nápravě a diferáku, prachovky a nějaké dorazy, zadní silentbloky na přrdní nápravě, přední brzd. desky a zadní pakny na ruční brzdu.....cca 32k v p či........o opravách už nechci dlouho slyšet.........ale úpravy jsou povolené
Kurva to jsou palky to jse mi ani nechce kupovat ale co zbyva.Rikate teda kupovat v BMW jo??kolik jich je tech silenbloku na zadni a kolik predni naprve???DIKY
ondra325 píše:Kurva to jsou palky to jse mi ani nechce kupovat ale co zbyva.Rikate teda kupovat v BMW jo??kolik jich je tech silenbloku na zadni a kolik predni naprve???DIKY
kupovat v BMW je asi blbost, je tam vetšina věcí dražší. Zkus mrknout tady http://www.elitecat.cz
Můžu zařídit slevu, když tda nemáš kartičku člena OS BMWKLUB ČR, na kterou je v ELITu sleva. Kdyžtak SZ.
Speedy píše:kupovat v BMW je asi blbost, je tam vetšina věcí dražší. Zkus mrknout tady http://www.elitecat.cz
Můžu zařídit slevu, když tda nemáš kartičku člena OS BMWKLUB ČR, na kterou je v ELITu sleva. Kdyžtak SZ.
speede jak co, spodni kulaky na zadnich ramenec jsou levnejsi v bmw, opravdu, taky jsem se divil, a silentbloky v pro ulozeni ramen v podlaze taky.....opravdu to tak je.....nerikam tlumice, prachovky a tak ale tyhle veci co pisu proste levnejsi jsou.....nema to logiku
No dneska jsem se ptal v AUTOKELLY a silenbloky sada zadniho ulozeni ramene 818Kc dal mi teda 15 procent slevu a tlumice predni od 1800kc do 4000kc Pamatuje te si kolik jste davali za silenbloky?
ondra325 píše:No dneska jsem se ptal v AUTOKELLY a silenbloky sada zadniho ulozeni ramene 818Kc dal mi teda 15 procent slevu a tlumice predni od 1800kc do 4000kc Pamatuje te si kolik jste davali za silenbloky?
Zalezí od jaky firmy ti to kelly nabídlo. jestli ty levny tak za půl roku děláš znova
No prave a to semi nechce .....jo a ty silenbliky z M3 maji stejny rozmer ja ko ¨TDS? a nevite o kolik jsou drazsi nez ty normalni bavoracky?............ to vypada ze si udelam vylet do Prahy do bmw