Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 3.. Jak na to? vydavatelstvi Kopp - akce v Globusu
Mam pocit, ze na E39 a E46 prirucka vubec nevysla. ( http://www.kopp.cz/www/index.php?catego ... c88ee9d094 ) Nevsiml jsem si, ze by v regalu byla kniha o E34, ale bylo to mozna tim, ze jsem ji nehledal.matal píše:Mají i na jiný modely? E39,e46 popř.e34?
Timto bych se chtel omluvit vsem, kdo kvuli mne zbytecne vazili cestu do Globusu pro vyse zminenou knihu. Pred chvili jsem se odtud vratil. Jel jsem ji koupit pro jednoho zdejsiho kolegu a prijel k regalu s akcnim zbozim a velkym napisem 249 Kc. Chvilku jsem hledal, presel ocima E34, vhodil do voziku E36, prihodil par potravin a namiril si to k pokladne. Kdyz mi pani pokladni rekla cenu 780 Kc tak jsem si v duchu rikal, jak tech par drobnosti muze stat tolik penez a pak mi to doslo. Na mou otazku, kolik stoji ta kniha, pani pokladni odpovedela: "599 Kc". Tak jsem ji to tam nechal vsechno. Proste jsem slepe naletel marketingovemu triku hypermarketu. Na velke tabuli byl totiz krome ceny vyvedene maxifontem i napis mensim pismem "od".
Docela by me zajimalo, kolik z tech knizek bylo slevnenych. Tak jeste jednou PARDON

Docela by me zajimalo, kolik z tech knizek bylo slevnenych. Tak jeste jednou PARDON