já byl dnes u nás v CV nechat udělat klíč, mám ho s imobilizérem sice mi ho neudělal hned , ale prý se mám stavit až k tomu něco objedná a udělá mi ho..tak nevím komu mám věřit...také se mi to zdá nějaký divné , ale počkám až mu to přijde a jsem zvědavej jak se bude kroutit, když to nepůjde, jestli kecal pustím na něj gregora
Taky jsem potřeboval druhej klíč, oběhal jsme všechny "klíčárny" ve městě a nikdo ten můj klíč s imobilizerem neuměl udělat. Někteří taky slibovali, že to nebude problém, ale skončilo to na tom, že nedokázali nikde sehnat ten polotovar na vyfrézování. Taky si myslím že jediná možnost je přímo BMW (mě ho udělali na základě velkýho TP), cena byla nějak kolem 1000Kč.
castro píše:Když mám v klíči od E36 chip k imobilizéru ale nemam k tomu žádnou kartu s kódem tak mi to někde přidělají nebo mám smůlu???
Mě ho poslali jen na základě kopie velkého TP, takže myslím že jim v BMW stačí výrobní číslo auta. Akorát asi může bejt blbý, když třeba někdo před tebou vyměnil spínací skříňku a ty o tom nevíš... To pak podle mě ten klíč nefunguje...
Mně v origo servisu říkali, že by to stálo 6 000,-. Musel bych přinést velkej techničák a prý se to posílá do Mnichova, tam přezkouší jestli auto není kradené a pak pošlou sadu třech klíčů...
vally píše:Mně v origo servisu říkali, že by to stálo 6 000,-. Musel bych přinést velkej techničák a prý se to posílá do Mnichova, tam přezkouší jestli auto není kradené a pak pošlou sadu třech klíčů...
vally píše:Mně v origo servisu říkali, že by to stálo 6 000,-. Musel bych přinést velkej techničák a prý se to posílá do Mnichova, tam přezkouší jestli auto není kradené a pak pošlou sadu třech klíčů...
Takže za 6tis....máš znovu všechny 3klíče?
Alespoň tak mi to bylo řečeno v BMW Invelt v Plzni...
Mě stačilo po telefonu říct winko a bez problémů
No je fakt, že v Mnichově jim ten techničák stejně k ničemu neni, možná si ho jen chtěli v Plzni prohlídnout...
kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
kosh píše:tak jestli to má imobilizér tak ti ho přidělají v bmw podle čísla imobilizéru
Taková blbá otázka: Když mám jen klíč, bez dálkového ovládání, zkrátka strčím klíč do zámku a odemknu, tak tam imobilizér nemám, že? Nebo je v tom ještě jinen fígl? Mám v tom klíči jen jakési nefunkční světýlko.
Imob v klíčku nepotřebuješ k odemčení, ale k nastartování. Světýlko v klíčku oživíš koupí baterky za 30 korun.