Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	pneu....?
Vim že se to tady řešilo už xkrát, ale nenašel jsem jednoznačnou odpověd na moji otázku. Mám kola 17" šírky 8,5" a na zadku 10" bohužel nevim ET, ale bych rád kdyby mi někdo poradil jaké pneu na takové ráfky? Je to na e36tku. Na autě jsem je ješte neměl, ale s dorazy tam prý vlezou.... ?Dostal sem je k autu a ted je to samozřejmně na zimách. Jsou krasný, tak doufám že nebudu nucenej je prodat... 

No tak to si mě docela dostal, ja si všímal před tím jen toho že je tam povolena velikost pneu 235/40 R17...ale ty rafky fakt jen 8,5....eko píše:Ty mas tyto velikosti povoleny v technicaku?
No a váš názor, že je to teda blbost...? Co z toho může bejt za problémy, když by se to tam čistě teoreticky vešlo...? No a jake gumy na to?
- 

patras 
							 - Čestný člen
 - Klubové ID: 7
 - Kontaktovat uživatele:

bud v klidu .. 10 se tam rozhodne nevejdou bez uprav .... bud budou drit venku nebo uvnitrzero píše:No tak to si mě docela dostal, ja si všímal před tím jen toho že je tam povolena velikost pneu 235/40 R17...ale ty rafky fakt jen 8,5....eko píše:Ty mas tyto velikosti povoleny v technicaku?![]()
No a váš názor, že je to teda blbost...? Co z toho může bejt za problémy, když by se to tam čistě teoreticky vešlo...? No a jake gumy na to?
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET

Jo ty kola byly naposledy na 36tce co mela vytazeny lemy.Na tomhle aute bez vytazeni to mam pouze na fotkach a lezou ven tak o 2cm.Ale typek co mi to prodaval me k tomu dal dorazy a byl presvedcenej ze s dorazy to bude ok... no ale jelikoz jsem fakt zjistil ze v TP mam max velikost rafku 8.5 a 235/40 je asi dost na pikacu tam rvat tohle...v tom pripade budu mit na prodej libova kola 
 ale jak tak koukam tak spis na petku...teda nevim jak je to s rosteci. E36 ma 5x 120?

Napiš si do Autecu p. Stehlíkoj a budeš mít povolené i 17, pošlou ti komplet co je schválené na 36 alu + pneu a stojí to asi 500,- máš zřejmě dovoz a úředníci si takto zlehčuji vypisování.Body píše:Ja mam letne pneu na elektronoch 215/45/17 v predu a 225/45/17 v zadu.
V technicaku su povolene iba 15".
Samozrejme, že tam musia byt položky 25mm hrúbka.
Pokud je to dovoz, tak ti rozměry pneu a kol napíší na technické kontrole a na úřadě si musíš pohlídat, aby ti to do TP napsali.Slid píše:Napiš si do Autecu p. Stehlíkoj a budeš mít povolené i 17, pošlou ti komplet co je schválené na 36 alu + pneu a stojí to asi 500,- máš zřejmě dovoz a úředníci si takto zlehčuji vypisování.Body píše:Ja mam letne pneu na elektronoch 215/45/17 v predu a 225/45/17 v zadu.
V technicaku su povolene iba 15".
Samozrejme, že tam musia byt položky 25mm hrúbka.