Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

diagnostika E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jordeeman

#1 Příspěvek od jordeeman »

hladam niekoho na SK kto vie diagnostikovat E36
upravovat km a pod...

neviete o nekom ?

dik
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jordeeman píše:hladam niekoho na SK kto vie diagnostikovat E36
upravovat km a pod...
neviete o nekom ?
dik
hlavne upravovat km, co? :roll:
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fikop »

LOPOLO píše:
jordeeman píše:hladam niekoho na SK kto vie diagnostikovat E36
upravovat km a pod...
neviete o nekom ?
dik
hlavne upravovat km, co? :roll:
Určitě jsi měnil palubku za novější kde bylo natočeno meně km. A teď je tam chceš dopsat.Žě? :lol: :lol:
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#4 Příspěvek od Misa Moderátor »

Tohle bych rovnou mazala :roll:
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
Hurdy

#5 Příspěvek od Hurdy »

Misa píše:Tohle bych rovnou mazala :roll:
Si myslim,je každého věc co chce udělat s km.
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fikop »

Mylím, že by nebylo dobré kdyby se takovéto dotazy mazaly. Je to obyčejný dotaz na obyčejnou službu přeci :lol: Napíšem k tomu pár blbých připomínek a je to........
Misa Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Misa Moderátor »

Mě to přijde stejný případ jako dotazy na nelegální software - nevím proč by měl klub podporovat případné následné klamání zákazníka :? ... ale to je věc rady ...
jordeeman

#8 Příspěvek od jordeeman »

Fikop píše:
Mylím, že by nebylo dobré kdyby se takovéto dotazy mazaly. Je to obyčejný dotaz na obyčejnou službu přeci :lol: Napíšem k tomu pár blbých připomínek a je to........

bol to dotaz ...jasne ..
a staci aj ked najdem chlapika ktory bude v ba alebo vhodne na SK a za prijatelnu sumu mi checkne karu ....

neviete co potrebujem tak blbe reci si mozete odpustit ... asi sa ozvali vsetci co but si upravili svoje chcu alebo neviem ..
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fikop »

Misa píše:Mě to přijde stejný případ jako dotazy na nelegální software - nevím proč by měl klub podporovat případné následné klamání zákazníka :? ... ale to je věc rady ...
BmwKlub odpovídá za dotazy a odpovědi které zde napíšou členové nebo i anonymi? Nebo za to zodpovídá autor textu?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hurdy píše:
Si myslim,je každého věc co chce udělat s km.
jasne .... jako vsechno :D
TomasT

#11 Příspěvek od TomasT »

Zase bych to tak nedramatizoval,i ja mam asi problem ze mi puvodni majitel vymenil pristrojovku...Budu muset koupit budiky starsi a nechat prepsat km na aktualni stav puvodnich budiku.Jsou to hovada.Bylo to na sto procent udelane uz v nemecku.Muze mi nekdo napsat co se stane osadim li do 4valu budiky ze 6valce???Nejradsi bych jim nakopal prdel.Auto je hodne zachovale a klido bych tam snesl puvodni km nez mit s tim dalsi starosti.Mozna ale strilim vedle a mam chybu v budiku...Jestlize sezenu nejake starsi,tak bych taky rad vedel komu to sverit aby mi neposral neco co jeste podelane neni...
chrompacket

#12 Příspěvek od chrompacket »

alp píše:Proc se tady resi ze nekde v nejake cizi zemi na vzdalenem vychode neco nekde potrebuje .... at se zepta tam :)))))))))))))))))))))))

navic pise nejakym divnym cizim jazykem :)))))))))))
no jo pražáček se ozval... :roll:
proč vy v těch vzdálenějších čechách ...nemyslím moravu,,, jste proti těm slovákům tak zaujatí :idea: :roll:
čtu tady v různých sekcích různé kecy a vždy to nakonec skončí nějakými urážkami mezi národy???
vzpamatujte se češi i slováci :(
rozebíráte tady stejně hovno do detailu....
ten klučina se ptal jestli někde není diagnostika....a vy jste ho hned napadli, že bude stáčet kilometry....víte hovno co chce dělat a píšete takové kecy....to je přece jeho věc....a i kdyby stáčel kilometry....tak myslím, že zrovna ty a myslím, že nikdo tady, když jde kupovat auto tak nečumí hned po tom kolik má najeto na tacháči...dneska je ten stav km ta tachometru stejně snad to poslední co rozhodne.
A pokud stočit ty kilometry chtít bude tak je to čistě každého záležitost...někdo chce mít klid na duši když mu před pyskem svítí 20tsckm a má rv 1992...ale přece tyď to je každého věc :wink:
A že se zastáváte toho, že klame popř budoucího kupce....chlape otevří oči a podívej se v jaké žiješ době...dneska tě každý posere ze všech stran...a to, že bych koupil auto které má stočené kilometry....?? to bych vůbec neřešil
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od CharlitoCZ »

spíš mám obavy že veliká část okolní části naší země furt dělá z Prahy buď město nekonečnejch možností, nebo taky město zm*dů a furt hledá rozdíly mezi Pražáky a vesničany/obyvatel menších obcí.. Fakt přemejšlim co odpovědět co říct někde mimo když se mě zeptají odkud jsem, už několikrát jsem odpověděl z Dejvic, jakmile jsem to dořekl mi bylo odpovězeno "to je dobře. hlavně že nejsi z Prahy" tak o čem to pak je... :roll:
Alpova reakce mi přišla celkem rozumná k daný otázce, protože se na takovouhle sra*ku se muže na fóru o autech zeptat fakt akorát dement, protože mimo nás pro hodně lidí stav km stále něco znamená, to že tady se to bere spíš podle stavu auta je věc, kterou běžnej uživatel jen tak nepozná a proto se radši koukne na budíky..
chrompacket

#14 Příspěvek od chrompacket »

alp píše:a za e) stejne jsme lepsi v hokeji ... tak at slovaci jedou pekne domu ...
a za f) at si slovaci jdou studovat na slovensko, nebavi me platit slovensky studenty ze svych dani, aby si tu valeli sunky .... :)
a za g) at se nauci cesky kdyz chtej zit v cechach ....
a za h) chteli se odtrhnout oni, tak at se sem furt neserou :))))))ž
a za z) proste a tak :))))

nebudem tady rozebírat hovno do detailu jak už jsem řekl...ale....máš tam napsáno bydliště Praha...máš??
a další věci které mi na tom tvém nackovském psaní vadí.....
kupa čechů studuje na slovenských univerzitách...znám plno lidí kteří tam studovali a znám plno lidí kteří tam jezdí na různé stáže a praxe ostatně jako do dalších jiných zemí EU. a platíš je snad taky ty!!!!!!
Chlape ser na to nebudem se tu bavit o hovnech protože jsi stejně vůči nim zaujatý.....nevím co pro ti nim fakt máš ale já beru Slovensko jako fakt pěknou zem.....zkus si třeba zajet někdy do Tater :wink:
Slováci jsou temperamentější daleko více než mi což taky svědčí o tom jak se tady hned každý chytne, ale každý je daleko normálnější než ty protože nikoho z nich jsem nikdy neslyšel kecat takový nackovský kecy jak máš ty.....a důvod PROSTĚ TAK není důvod a zamysli se nad sebou...
chrompacket

#15 Příspěvek od chrompacket »

PS:

a jinak já proti pražákům nic nemám, ostatně mám tam odstěhovanou skoro celou rodinu....
holt Velkocity no...je tam fakt pěkně
Misa Moderátor
Moderátor

#16 Příspěvek od Misa Moderátor »

Bohužel tehle druh "nacionalismu" podporuje náš stát ... Když ti oznáměj, že nemáš s bydlištěm 190 km od Prahy nárok na koleje, protože maj přednost studenti ze vzdálenějšího Slovenska, tak to jen přilejvá olej do ohně ... Alp to napsal možná pro nezasvěcené trochu drsně, ale bohužel má takové zkušenosti, že jeho rozhořčenost chápu...
chrompacket

#17 Příspěvek od chrompacket »

:cry: vím, že to tak je....ale ti zahraniční za to nemůžou....je nutno brečet nad jiným hrobem...ty univerzity prostě musí vzít určité procento zahraničních studentů
chrompacket

#18 Příspěvek od chrompacket »

:roll:

teď už je to hovno rozebráno ganz
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od CharlitoCZ »

8O 8O
:lol: :lol: :lol: :lol:
TomasT

#20 Příspěvek od TomasT »

Jo,hovna jste rozebrali dokonale,ale odpovedi na to co se dotycny ptal ,to se jaksi preslo... :roll:
Odpovědět