mám problém s elektrikou oken u E36 kupé. Fungují jenom když jsou otevřené dveře (jedno jestli u řidiče nebo spolujezdce). Jakmile jsou dveře zavřené, tak okna nefungují a je jedno, zda je zapnuté zapalování, nastartováno...Pojistky jsou OK
Prosím o rychlou radu než začnu prolejzat auto se zkoušečkou. Jestli to tu někde je tak se omlouvám, hledal jsem a nenašel
Dík...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
el. okna - problém - vyřešeno
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 2256
Chtělo to trochu času a podívat se na všechno v klidu a pořádně.
Takže kdyby se někomu stalo totéž, a? se podívá na pojistku č. 43. Ta je pro stmívání vnitřního zrcátka, čtecí lampičky a dálkové ovládání centrálu (to fungovalo, spíš tam jde o reakci vnitřního osvětlení na dálkové ovládání). S oknama nemá nic společného ale její výpadek asi nějak ovlivnil ZKE.
Takže kdyby se někomu stalo totéž, a? se podívá na pojistku č. 43. Ta je pro stmívání vnitřního zrcátka, čtecí lampičky a dálkové ovládání centrálu (to fungovalo, spíš tam jde o reakci vnitřního osvětlení na dálkové ovládání). S oknama nemá nic společného ale její výpadek asi nějak ovlivnil ZKE.
Tohle mozny je. Takhle to je vymysleny v BMW. Nerikam, ze na vsech modelech, ale mel jsem to presne takto na E36 91/92 sedan.error-motohanz píše:to se asi uz nekdo pohrabal v elektrice, jinak to snad neni mozny.....
Okna maji fungovat ve dvou rezimech: prvni rezim je pri otevrenych dverich a druhy rezim je pri zapnutem zapalovani. Plus do oken pousti distribucni bloky nad nohama ridice, zrejme je problem s proudem pri zapnutem zapalku. Zkus to promerit a uvidis.