Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

pojistene sklo u Ceske pojistovny - zkusenosti

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Slid
Klubové ID: 1699

#21 Příspěvek od Slid »

castro píše:
3nge píše:Me na tom neprijde nic tak sloziteho. Mam pripojisteny sklo u cesky za 500. Objevila se me na skle dirka , ani nebyla skrz , takze by se mozna ani nerozlezla , ale nechtel jsem na to cekat . Nasel sem si na netu firmu , ktera vyridi papiry za me , zavolal tam , auto tam rano dovezl s papirama ktery potrebovali a vecer si ho odvezl s novym sklem . Bez nejakej malusu , behani po uradech a pojistovnach . Priplatil sem si akorat za zelenej pruh , kterej sem na puvodnim skle nemel. Pozadoval jsem taky origo sklo a bylo me receno , ze to neni problem - dostal jsem taky Splintex jak tady nekdo predemnou. Servis si vsechno vyridil sam , me pak akorat prislo vyrozumeni od pojistovny .
A prozradíš kontakt na ten servis??? Takový přístup se mi líbí... :wink:
Dle mě je ten přístup všude....já měl to samé, jen sem musel na ten úřad no...ale to bylo hned.Jinak všude maj reklamu vaše rozbité sklo naše starost nebo jak.
TomasT

#22 Příspěvek od TomasT »

SPLINTEX - to nezni jako original BMW...
pryfish
Klubové ID: 204
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pryfish »

3nge píše:Me na tom neprijde nic tak sloziteho. Mam pripojisteny sklo u cesky za 500. Objevila se me na skle dirka , ani nebyla skrz , takze by se mozna ani nerozlezla , ale nechtel jsem na to cekat . Nasel sem si na netu firmu , ktera vyridi papiry za me , zavolal tam , auto tam rano dovezl s papirama ktery potrebovali a vecer si ho odvezl s novym sklem . Bez nejakej malusu , behani po uradech a pojistovnach . Priplatil sem si akorat za zelenej pruh , kterej sem na puvodnim skle nemel. Pozadoval jsem taky origo sklo a bylo me receno , ze to neni problem - dostal jsem taky Splintex jak tady nekdo predemnou. Servis si vsechno vyridil sam , me pak akorat prislo vyrozumeni od pojistovny .
jj ja mam uplne stejnou zkusenost :) na chlup!
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

castro píše:To je good, kde je ten lom??? :D mám ve skle mini ďůlek tak žebych se ho taky už konečně zbavil... :D
Důlek se dá zalepit..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Slid
Klubové ID: 1699

#25 Příspěvek od Slid »

matal píše:
castro píše:To je good, kde je ten lom??? :D mám ve skle mini ďůlek tak žebych se ho taky už konečně zbavil... :D
Důlek se dá zalepit..
....samolepkou :lol:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od castro »

matal píše:
Důlek se dá zalepit..
To vím, ale jestli je tu možnost nechat si proplatit celé sklo, proč ne :lol:
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pivson »

pryfish píše:
jj ja mam uplne stejnou zkusenost :) na chlup!
Tak jsme na tom uplně stejně.

Česká pojiš?ovna
500 Kč ročně
sklo nikdo při pojiš?ování cca 2 roky vidět nechtěl.
Kamínek a už byl pavouk
Zajel jsem do http://www.autosklocz.cz
Na E34 jsem chtěl i nový lišty kolem - pouze origo BMW
Sklo mě dali nomál (dneska vím že bych chtěl lepší)
Všechno si udělali oni a mě přišlo jen vyrozumění že škoda byla necelých 14 000 Kč

To že mě to přesazovali dvakrát je už jiná věc, ale dělala to pobočka na PHA 6 a byl to šmoula.
Když jsem podruhé reklamoval u šefa hlavní pobočky tak mě dali i podruhé nové lišty kolem, protože ty první už zničil.
Odpovědět