Wolfi píše:
posílal jsem v sobotu(neděli) přes GSM banking, takže asi to tam ještě nedorazilo..budu muset počkat
Ok, zejtra uz to tam nejspis bude...
Chlapy, sedím nad tím a přemýšlím která strana je myšlena tou levou....v návodu je psané, že na levé straně má být mínus kondíku, ale kterou tím autor myslel ?
ze strany konektrů nebo holého spoje
Tak už je to hotové...panel klimy svítí, ani jednou nevypnul (mínus je z leva ze strany tiš?áku když je konektor nahoře...teď už jenom, proč to občas nefouká, když je to dle signalizace na displayi na plno a proč to netopí, když mám navoleno třebas 26 st. nebo až 32 st.
Menší snaha ze strany topení nastává pokud jedu nad 2500 ot./min
nemáte někdo ponětí ?...a? nezakládám další diskuzi...
Wolfi píše:Tak už je to hotové...panel klimy svítí, ani jednou nevypnul (mínus je z leva ze strany tiš?áku když je konektor nahoře...teď už jenom, proč to občas nefouká, když je to dle signalizace na displayi na plno a proč to netopí, když mám navoleno třebas 26 st. nebo až 32 st.
nemáte někdo ponětí ?...a? nezakládám další diskuzi...
Podle me to bylo spojeno stim nefunkcnim kondikem, myslim ze uz to prestane...
no čéče myslíš ?
před chvíli jsem dojel z okružního kolečka kolem baráku (15km), po zahřátí noha až na zem, vkuse kolem 2500-3000 ot., ukazatel teploty na přesný střed, chladič nebyl horký a v expanzce žádná voda...
uklidni mě tím, že stačí dolít destilku a bude to v cajku....prosím, prosím...
Wolfi píše:no čéče myslíš ?
před chvíli jsem dojel z okružního kolečka kolem baráku (15km), po zahřátí noha až na zem, vkuse kolem 2500-3000 ot., ukazatel teploty na přesný střed, chladič nebyl horký a v expanzce žádná voda...
uklidni mě tím, že stačí dolít destilku a bude to v cajku....prosím, prosím...
Dolej nezmrzku a uvidis... Pokud ubyde zkontroluj jestli neni v oleji...
dargon píše:kdyz sme u toho +- vetsi mensi kapacita v nekterych obvodech nic neudela ....
TAK nějak..
... v tom to případě asi nic nepoznáme, protože je kondík zapojen jako filtr, ale tam kde je zapojen spolu s odporem (rezistorem) spolu tvoří tzv time base., časování...tam to poznat je ?