Ahoj všem,
chtěl bych poprosit nekoho z klubu co ma s BMW uz nejaky zkusenosti a bydli nekde v Olomouckem a někdo další v Pardubickém kraji. Vyhlidl jsem si totiz v těchto krajích BMW E36 a byl bych velice rád kdyby tam byl někdo se mnou, kdo tomu opravdu rozumí abych nekupoval auto, které pojmu za svého miláčka a on mi za pár týdnů umře nebo zjistím, že bylo mrtvý už dávno:( Předem moc díky za ochotu. Fakt by mi to moc pomohlo. Díky všem co se nabídnou. Samozřejmě, že nějak bysme se pak vyrovnali.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neobvyklá prosba Olomouc a Pardubice
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
mufman píše:Ahoj všem,
chtěl bych poprosit nekoho z klubu co ma s BMW uz nejaky zkusenosti a bydli nekde v Olomouckem kraji. Vyhlidl jsem si totiz v tomto kraji jedno BMW E36 a byl bych velice rád kdyby tam byl někdo se mnou, kdo tomu opravdu rozumí abych nekupoval auto, které pojmu za svého miláčka a on mi za pár týdnů umře nebo zjistím, že bylo mrtvý už dávno:( Předem moc díky za ochotu. Fakt by mi to moc pomohlo. Díky všem co se nabídnou. Samozřejmě, že nějak bysme se pak vyrovnali.
Pokud chceš mechanika tak zavolej 777/301767 otec má servis v Olomouci-Černovíře a určitě se nějak domluvíte ... může ti zajistit i diagnostiku atd...
Jinak myslím že je důležité aby sis auto prohlídl projel sám a pokud budeš spokojený tak vyhledej pomoc aby jsi měl jistotu. Pokud ne tak je zbytečné platit .