Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
NAVI DO E46
Taky mě to lákalo
Nedávno tu někdo na fóru prodával malou navigaci asi za 15tis, ale bez svazku. Sehnat svazky na navigaci bude asi docela problém, ale i kdyby si je sehnal, tak je bude potřeba rozvést po autě a to bude taky slušná makačka
Taky bych se přikláněl k tomu PDAčku, ale to zas nevypadá v autě tak dobře jak origo navi
Sem slyšel taky docela odvážnou teorii(konkrétně o origo navi do E46 a novějších), že aby navi v autě fungovala musí se kamarádit s autem (čti a rozuměj: elektronika v autě pozná že navigace není určená pro něj). Skamarádit je prej uměj přímo v BMW, ale udělaj ti to pouze na navi ke které máš doklady resp. k nové navi. (představuji si, že je k tomu nějakej certifikát s kódem pod kterým se navi hlásí do elektroniky).
Víte o tom někdo něco, nebo je to jen fáma?
Nedávno tu někdo na fóru prodával malou navigaci asi za 15tis, ale bez svazku. Sehnat svazky na navigaci bude asi docela problém, ale i kdyby si je sehnal, tak je bude potřeba rozvést po autě a to bude taky slušná makačka
Taky bych se přikláněl k tomu PDAčku, ale to zas nevypadá v autě tak dobře jak origo navi
Sem slyšel taky docela odvážnou teorii(konkrétně o origo navi do E46 a novějších), že aby navi v autě fungovala musí se kamarádit s autem (čti a rozuměj: elektronika v autě pozná že navigace není určená pro něj). Skamarádit je prej uměj přímo v BMW, ale udělaj ti to pouze na navi ke které máš doklady resp. k nové navi. (představuji si, že je k tomu nějakej certifikát s kódem pod kterým se navi hlásí do elektroniky).
Jestli myslíš "nakódování", tak většinou není třeba, v opačném případě nakódování může provést, kdo má MODICa, v Praze třeba Bohm nebo Krotil.Petous píše: Sem slyšel taky docela odvážnou teorii(konkrétně o origo navi do E46 a novějších), že aby navi v autě fungovala musí se kamarádit s autem (čti a rozuměj: elektronika v autě pozná že navigace není určená pro něj). Skamarádit je prej uměj přímo v BMW, ale udělaj ti to pouze na navi ke které máš doklady resp. k nové navi. (představuji si, že je k tomu nějakej certifikát s kódem pod kterým se navi hlásí do elektroniky).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
MODIC je servisní diagnostika BMW, k nakódování není třeba žádný kód, je to pouze povolení komunikace řídící jednotky s navigací.Petous píše:A k tomu nakódování je potřeba teda nějakej kód té konkrétní navi (třeba z toho certifikátu)? Nebo ti to nakódují i když k té navi nemáš žádnej kód? Ten MODIC, to je nějaká diagnostika pro BMW?
Pokud ta navigace není zbastlená, tak máš možná špatnou mapu nebo chybí signál z GPS antény. Zkus dát v nastavení poloviční zobrazení a mělo by to vpravo přesně ukázat souřadnice a nadmořskou výšku.mirin píše:Já mám origo navigaci v E46ce a dodnes jsem ji nerozchodil.Když jsem auto kupoval neměl jsem navigační CD,teď ho mám ,ale navigace ukazuje co chce.Chvilku jsem v Brně,chvilku v Praze a pod,prostě paráda a nikdo neví co s tím.
tak do toho bych moc nesel. premyslel jsem ze si koupim vse nove a origo za spoustu penez, ale kdyz jsem videl co by to znamenalo = v podstate rozebrat cely interier, tak jsem se na to radis vykaslal. ted premyslim ze pujdu do pda. to je mnohem lepsi a jednodusi... hlavne pak i levnejsi.
sahat do kabelaze v e46 se nevyplati
sahat do kabelaze v e46 se nevyplati
-
giovanny
- Klubové ID: 1934
NO KDYŽ TO TAK CTU ,A ZA TY ODPOVĚDI MOC DÍK, TAK NA ORIGO NAVI RYCHLE ZAPOMENU NEMÁ CENU ROZDĚLÁVAT CELÝ INTERIÉR A PAK BŮH VÍ COBY S TOHO BYLO.ASI BY TO JEN STÁLO MAILAND A NIC VÍC.PUDU DO PDA. NIC MOC TO NEVYPADÁ ALE ÚČEL PLNÍ.VIDĚL JSEM E46 PO MONTÁŽI ČEHOSI NAVÍC VEČER SHOŘELA .A NEBO SI KOUPIM POŘÁDNOU MAPU?
KLUCI I TAK DÍK MOC.
KLUCI I TAK DÍK MOC.