Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

řídící jednotka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
koutnyp
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od koutnyp »

Hojte, moc prosím jestli mi někdo může napsat kód řídící jednotky pro E36 318i M40 motor a jestli nevíte kde to sehnad? Nebo pořípadě jestli by někdo byl ochoten se s nějakou mě zastavit(Budějice)? Dopravu platím fakt potřebuju help, Ď moc
marthyn
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marthyn »

koutnyp píše:Hojte, moc prosím jestli mi někdo může napsat kód řídící jednotky pro E36 318i M40 motor a jestli nevíte kde to sehnad? Nebo pořípadě jestli by někdo byl ochoten se s nějakou mě zastavit(Budějice)? Dopravu platím fakt potřebuju help, Ď moc
Kolikátý máš rok výroby?
koutnyp
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od koutnyp »

hoj, 92 ale naštěstí problém vyřešen a už autí jezdí :) Ď
jordeeman

#4 Příspěvek od jordeeman »

koutnyp píše:hoj, 92 ale naštěstí problém vyřešen a už autí jezdí :) Ď
co bilo ??
koutnyp
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koutnyp »

Mno ty kraso ani se neptej. Symptomy: start dobrý ale jak to začalo chytat a klást odpor tak předstih najednou mrd 40 stupnů. Ty kras a nikdo nevěděl krom řídící jednotky co to může bejt. A ta kto komplet rozdělali až sem jim řemenice protočila v ruce. Kurva to hoš iv BMW nedořešili. Protože řemenice i s kolem na čidlo na HU je totiž přes gumu teprve na kolo které je na hřídeli kliky. takže prostě jak to začalo chytat a klást odpor tak se to protočilo a potom srovnalo. Fakt vada na zabití tak to mám teď heftnutý na tvrdku a auto lítá jak nikdy před tím. Vědět sem že velký věci sou kvůli pikovinám ale tohle už je silnej odvárek :))
Odpovědět