kartl píše:no to se sice prepocita na koruny,ale kdyz jsem volal do bmw,tak mi rekl o 900kil vic
Ceny on-line jsou platné zřejmě opravdu pouze v Autecu. Nevím jak jinde, ale v Auto Base a Auto Grál Děčín jsou o 10 - 15 % vyšší.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kartl píše:no to se sice prepocita na koruny,ale kdyz jsem volal do bmw,tak mi rekl o 900kil vic
to je nějaký divný já vždy našel dle online ETK číslo v ETK dal do On-line ceník N.D. zde jak je v menu a ceny se lišily nepatrně +- DPH
A objednával jsem v LBC BMW
Ceny on-line jsou platné zřejmě opravdu pouze v Autecu. Nevím jak jinde, ale v Auto Base a Auto Grál Děčín jsou o 10 - 15 % vyšší.
bodet by ne kdyz berou dily od autecu
Samozřejmě, ale za dealerské ceny. Převážnou většinu dílů bude z Autecu brát většina autor. servisů.
no nevim za jaky ceny ale rekli mi to primo v autecu ze tyhle ostatni prodejci sou obcas drazsi a dyl to trva protoze berou od nich a sam sem se o tom presvecil u no to je jedno je to u skalky a hlavne kdyz sem byl seznamen na "skalce" s tim ze bych mohl na nejakou soucastku cekat treba i pul roku udalal sem tak rychlou otocku a pelasil do autecu ze se za mnou jen kourilo no nic moje zkusenost nikomu to nenutim