E36 přední nárazník rok 98, spodek opraven loni!
Jeden pán vaří nárazníky + dělá s laminem a zatím vše dokázal dát dohromady.Tak nevím jak to udělal, ale vypapdalo to že je zavařenej.
Slid píše:E36 přední nárazník rok 98, spodek opraven loni!
Jeden pán vaří nárazníky + dělá s laminem a zatím vše dokázal dát dohromady.Tak nevím jak to udělal, ale vypapdalo to že je zavařenej.
Tak jestli ti to opravil a drzi to, tak to asi pujde
Slid píše:E36 přední nárazník rok 98, spodek opraven loni!
Tak jestli ti to opravil a drzi to, tak to asi pujde
Drželo to do předminulého týdne, než sem to narval do zmrzlého sněhu a rozmlatil celej spodek
patras píše:je to z plastu kterej jde varit, krome origo Mkovyho narazniku ten je z polyuretanu ten pry varit vubec nejde ..
Nárazník na e46 v M-Paketu vařit jde. Střet se zajícem mě rozlomil celou spodní hranu nárazníku,kterou jsem zavařil kouskem pásku z druhého totžného nárazníku a drží to velmi dobře.Materiál seriového nárazníku nelze na svaření použít.
Nový nalakovaný totiž vyjde na 15tis.kč.
patras píše:je to z plastu kterej jde varit, krome origo Mkovyho narazniku ten je z polyuretanu ten pry varit vubec nejde ..
Nárazník na e46 v M-Paketu vařit jde. Střet se zajícem mě rozlomil celou spodní hranu nárazníku,kterou jsem zavařil kouskem pásku z druhého totžného nárazníku a drží to velmi dobře.Materiál seriového nárazníku nelze na svaření použít.
Nový nalakovaný totiž vyjde na 15tis.kč.
M packet a origo M je o necem jinem ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Na nárazníky se používá většinou ABS, aspoň u mé Z3 to tak bylo, zavaření a vybroušení kolem 350,- Kč, označení typu plastu bývá na vnitřní straně. Anebo si kup horkovzdušnou pistoli s elektronickou regulací teploty (kolem 1000,- Kč) a v ní máš i návod, jak plasty svařovat. V Brně bych Ti poradil opravnu, ale máš to trochu z ruky.
Speedy píše:Hmm, otázka, jaký je rozdíl v M-packet a origo M3, když maj stejný číslo? Teda u E36..
M.Technik pro 328 podle etk je 51119066203
M.technik pro M3 podle etk je 51112252252
nejak mi ty cisla stejny nepripadaj .....
No, ono je to jinak, vsechny M3 predni narazniky na ne-M3 maj stejny cislo jako M3 naraznik na M3 Saloon. Jiny cislo maj M3 coupe narazniky, protože maj dirky na uchycení lízatka....
Já mam orig plastovej asi z coupe s dirkama na lizatko a číslo na něm je nějaký podivný, že mě to stálo asi 150kč za telefon při objednavaní lišt v autecu. Furt mi tvrdil že nemam M3 nárazník. No nakonec ho mam i s lištama. Speedy ví
no celkove ten material stoji za picu, prave dnes jsem zrusil treti naraznik za rok a pul.. staci aby byla fesna kosa, nekde tim jen zavadim o snih, tak to prasne jak hovno..
margos píše:no celkove ten material stoji za picu, prave dnes jsem zrusil treti naraznik za rok a pul.. staci aby byla fesna kosa, nekde tim jen zavadim o snih, tak to prasne jak hovno..
Mě se ten materiál nezdá být až tak nekvalitní.Párkrát se mě tím zavařeným nárazníkem podařilo žduchnout do zmrzlého sněhu a stále to drží.