setkal jsem se s vícema názorama..
Začne to vždy víceméně po zahřátí motoru, když třeba na 1-2-3 při rozjezdu přidupnu víc plyn, tak se to jakoby nerozjede, ale něco ve předu vystřelí a nějak to nemá výkon - vůbec se tomu nechce rozjet a nějak to jako bublá, pohybuje se to mezi 2-3tis ot.. - jo a na neutrál to nedělá, to to občas jen trochu bublá..
no, co s tim? Kamarádův otec je mechanik tak prolezl podvozek, vše je ok, chybí sice jedna matka na přírubě mezi parohama a vejfukem, ale očouzený to tam neni.. pak jsme to jeli projet a slyšel to, hnedka to zkodnotil jako že mi střílí filtr - vrací se to do něj..
Jiný velice vzdělaný člověk pan Alp ze zdejšího fóra to zase viděl na výfuk, že prej když se motor při to rozjezdu jak se pohne tak odchlýpne tu přírubu a z ní to ufoukne, což mi přijde taky jako logický, ale je divný že to neni ohulený tam..
jinak diagnostika je ok, nová váha, nová pumpa, přemejšlim nad svíčkama, jen se stále nemužu dokopat pro ně sjet..
jinak jde o 320i bez vanosu, - btw. vejfuk: svody-rezonátor-koncovej tlumič, tak ještě jestli to nemuže bejt tim že se moc rychle vyplachuje?
děkuji moc za jakoukoliv radu