Ako chranite znaky na aute_? kazde 3 mesiace mi 1 čmajznu rozmyslam ze ho tam prilepim aby ho zlomil nech nema uzitek. alebo tam dam nalepku, nevim. Jako to resite?
diky
Já je mám oba už tak trochu zašlé a ošoupané aby nikoho nelákali. Pomůže asi jedině si je brát s sebou domů nebo napojit na kastli auta vysoké napětí z veřejného osvětlení...
Když je přilepíš, udělaj ti akorát tak vryp do laku. Nezbývá než čekat až ty vejlupci trochu zmoudří...
no ja uz jsem si taky chtel po posledni kradezi mlhovek poridit malorazku na ty svine....na to je jediny reseni, odstehovat se na samotu.... urcite to nelep, pak je to treba nasere ze si ponicili ten "svuj" novej znacek co si daj na Š 120 a este ti pekne objedou auto klickem....
Nedávno jsem byl svědkem jak se kreténi na letný bavěj cestou po ulici.
Ukopávaj zrcátka.
Když sem to viděl - málem sem nedejchal, jenže - já 80kg, - oni 4, každej po 100 a vyholený kebule....
Co byste udělali kdybyste to viděli. už mě napadla plynovka nebo kesr, jenže to by musel být asi jen jeden.
Jednou sem zmlátil (profackoval) týpka co počmáral býlýho Chrysler Voy.... (prostě to rodiný auto) sprejem. Nevim koho to auto bylo ale když tohle vidim - plašej se mi kladiva. Litoval jsem že ještě pořád v kufru nevozim tu baseball pálku (nejlíp v duralu).