Pri teste palubovky nieze su to nepotrebne veci pre uzivatela, ako sa to tu na fore pise, ale daju sa zistit celkom dobre veci o aute.
- VIN cislo poslednych 7 (zistite ci mate skladacku)
- pocet ubehnutych km po (vymene oleja) vynulovani ukazov. oleja
- ako je stare vase auto v dnoch
- a synchronizacne zariadenie ktore spolupracuje s tachometrom ak nesedia kilometre zasvieti bodka
A urcite este volaco len to tu nebolo poriadno vysvetlene. Ak je tu manik co vie ako na to a ma s tym prax mohol by to tu opisat.
Vieme ze existuje naE36 2 testy. 1.-vy nechame volne bezat, 2.-znovu stlacime nulov. tlac. Len nevieme co znamenaju tie jednotlive polozky. Na fore je jeden odkaz na e36instruments tam je to po anglicky ale je tento system platny pre vsetky verzie e36? Neviem co si mam mysliet ked niektora polozka mi ukaze napr. " ------------ 09" sekcia 09 je akoze prazdna tomu nerozumiem. A to som mal 15-ku zapatu aj na ON aj OFF
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Test palubovky ukaze mnoho uzitocnych veci
A s akeho dovodu by malo stat? Normalny clovek na nom bezne chodi. To musi mat fakt problemy ked furt stoji. Inak palubovka ma svoj interny zdroj ktory udrzuje hodnoty v pameti.FrajerT píše:Počuj, tie tri veci by som ešte pochopil, ale ako môže auto evidova?, koľko dní je staré?!![]()
Čo keď napr. stojí dva roky niekde v dielni bez aku? Má to nejaký záložný zdroj? To sa mi nezdá...