Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mlžení světel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peet

#1 Příspěvek od Peet »

Lidi, prosím o radu, trochu se mi mlží přední světla. Dá se to nějak pořešit? Hledal jsem v tématech a našel přetěsnění: sundat sklo, mezi sklo a plast dát silikon a sklo dát zpět.
Funguje to? Nebo nějaké jiné řešení?
Biadge

#2 Příspěvek od Biadge »

taky mam ten problem sem si vsiml
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hitman »

znamej s e46 coupe byl kvuli tomu v bmw a oni rekli ze je to normalni, ze se to nema nijak resit....
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

Peet píše:Lidi, prosím o radu, trochu se mi mlží přední světla. Dá se to nějak pořešit? Hledal jsem v tématech a našel přetěsnění: sundat sklo, mezi sklo a plast dát silikon a sklo dát zpět.

já bych tam žádnej silikon nepatlal, kup origo gumový těsnění, v BMW stojí asi 150,-. Kupoval jsem ho minulý měsíc.
Peet

#5 Příspěvek od Peet »

Baxon píše:já bych tam žádnej silikon nepatlal, kup origo gumový těsnění, v BMW stojí asi 150,-. Kupoval jsem ho minulý měsíc.

OK, díky!
Peet

#6 Příspěvek od Peet »

Hitman píše:znamej s e46 coupe byl kvuli tomu v bmw a oni rekli ze je to normalni, ze se to nema nijak resit....

Že je to normální? To mi připadá, že se jim to prostě jen nechtělo řešit, že je to jen ptákovinka...tak řeknou, že je to normální...mi to moc normální nepřipadá...musím se podívat po autech který značky mají normálně zamlžený světla :twisted:
Marek-is

#7 Příspěvek od Marek-is »

Peet píše:Lidi, prosím o radu, trochu se mi mlží přední světla. Dá se to nějak pořešit? Hledal jsem v tématech a našel přetěsnění: sundat sklo, mezi sklo a plast dát silikon a sklo dát zpět.
Co to je za vyrobce...vetsinou to delaj ty polske sumky...DEPO apod...Nebo spatne slozene...
Peet

#8 Příspěvek od Peet »

Marek-is píše:Co to je za vyrobce...vetsinou to delaj ty polske sumky...DEPO apod...Nebo spatne slozene...

Podívám se, ale to auto bylo servisované v BMW, tak předpokládám a doufám, že to nebudou polské šumky, i když možné je vše.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Rozhodně se to mlžit nesmí, snižuje to svítivost, a v zimě to zevnitř zamrzá.
nové gumové těsnění to vetšinou vyřeší, je taky dobrá zkontrolovat, zda-li máš sklo i spodel světla od stejného výroboce, jinak to pak nesedí a těsnit to ani nemůže.
Kaca2

#10 Příspěvek od Kaca2 »

a nemáš to ?uklé vod kamínku a tím pádem prasklý? Taky se mi to mlžilo a na pohled to nešlo vidět až když jsem si dala čumák ke světlům tak jsem zjistila,že je tam malinká dírka která mi dělá právě ten bordel se světlem .No jukni, uvidíš.
Peet

#11 Příspěvek od Peet »

?uklé od kamínku to není..už jsem to trochu študoval...nicméně podívám se ještě jednou a pořádně...světla (teda skla) jsou BOSH...no nic, až bude trochu počasí, budu to muset sundat a podívat se na to. Ještě jsem to nedělal, tak snad nic nepo..... Každopádně děkuji za info!!!
cabadaj

#12 Příspěvek od cabadaj »

Využiju tuto debatu k otázce. Poradíte mi jak sundat skla ze světel ? Musím je vyčistit .
Díky
Odpovědět