Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výsoká spotřeba u 316i M40 :(
ahoj poslední dobou pocituju že auto docela žere , bral sem 9l benzinu a najel sem na něj kolem 80km , to neni možný ne ?Nevíte kde by mohla být chyba?
styl jízdy je poměrně slušný moc to nevytáčim , max 4tis a těch 80km bylo kombinací města i mimo
ještě sem se chtěl zeptat jestli je spotřeba vyšší při odpojení auta třeba přes noc od baterie ?
styl jízdy je poměrně slušný moc to nevytáčim , max 4tis a těch 80km bylo kombinací města i mimo
ještě sem se chtěl zeptat jestli je spotřeba vyšší při odpojení auta třeba přes noc od baterie ?
zkusim vyměnit ten palivovej filtr, vzducháč je tam docela v pohodě ale radši taky vyměnim ,jinak mi tam chybí ten plastovej nátrubek co vede do masky,ale to asi takovej vliv mít nebude ne ?
ale je pravda než začala zima byla spotřeba docela v poho ,neni možný že by se nějak porouchal automatickej sytič ,dá se to nějak poznat ?
Jinak sem to tak nějak počítal a spotřeba vychází něco kolem 12L což se mi zdá na 1,6 docela dost ...
ale je pravda než začala zima byla spotřeba docela v poho ,neni možný že by se nějak porouchal automatickej sytič ,dá se to nějak poznat ?
Jinak sem to tak nějak počítal a spotřeba vychází něco kolem 12L což se mi zdá na 1,6 docela dost ...
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já před 14 dny taky měnil termostat s tím že jsem si myslel že ten starej maká v pohodě. Ano makal v pohodě, akorát potřeboval o cca 10km víc aby se ohřál motor a pak když jsi jel v klidu teplota mírně klesala. Po výměně do 10km ručička přesně v půlce i dnes při - 14 u nás. Je to paráda a to jsem tomu nevěřil že je v čudu. Spotřeba trochu klesla ale nic velkýho, ale měnili jsme ještě termostat na E30 318iA, tam se nehřála vůbec a spotřeba opravdu o cca 1-2 L klesla a to jsem čuměl i majitel čuměl. Já mam M42. Takže si schválně zkuste za zimy nastartovat a jet v klidu tak do 3tis otáček a schválně za jak dlouho to vystoupá na půlku. Jo a i když to nehonim po zahřátí, je ručka stále v půlce, i když stojim na volnoběh 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
DC píše:ohledně toho odpojování baterky - může to mít taky vliv
proč to děláš?
mam takovej problém že když nechám auto stát 2dny je uplně suchá baterie , je to v ŘJ ,ale auto se chová normálně ,akorát mi elektrikář řekl že si bere proud ...sám sem si to taky ověřil ,tak jestli tahle věc může mít na tu spotřebu nějakej vliv ...
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
z toho si nic nedelej, ted v zime jezdim fabijkou 1.4mpi za 11l, prejizdim z mista na misto a ani se moc nezahreje...snuky píše:ahoj poslední dobou pocituju že auto docela žere , bral sem 9l benzinu a najel sem na něj kolem 80km , to neni možný ne ?Nevíte kde by mohla být chyba?