MK píše:Jiras píše:alp píše:
A nebo se stat clenem klubu, prispet na jeho provoz a pak se tu i lepe radit ....
Kluci, uznávám že máte pravdu, rozhodně budu rád platícím členem, až mi bude nějaká ta pětistovka zbývat. Momentálně ale ještě pořád splácím auto, rodinný rozpočet je napjatý a každá pětistovka se počítá…
Přesto budu rád, když mi někdo poradí i jako neplatícímu členovi-uživateli.
Jiras, nic proti tobě nemám, neznám vaše rodinný zázemí, ale tyhle odůvodnění mě prostě... Přeci 500 koru není pět tisíc! Kolik utratíte za větší nákupy v hypermarketu? A kolik nakoupených věcí jsou třeba blbosti na chu?? Kouříš? Dáš si občas panáka? Mi neříkej, že neoželíš pětikilo, když si měl odvahu koupit si BMW.
MK, právě proto, že mě neznáš, tak mě nesuď.
Když jsem se rozhodoval, jaký auto si koupím místo shnilýho favorita ze studentských let, neuvažoval jsem o ničem jiným než o BMW, i když přítelkyni se jakýkoliv auto starší 5 let zdálo jako stará kraksna a nechtěla o tom ani slyšet (řeči jako nová fabie atd.). Prostě jsem si to tvrdohlavě prosadil, abych už nemusel slintat okolo každýho bavora na parkovišti. Prachy jsem si na to musel celý pučit, protože čestvě po škole jsem neměl ani korunu a favoš šel do světa za 10 tisíc. Fakt nemám poslaneckej plat ani plat obvyklý třeba v Praze. Nemyslím, že BMW je jen pro pracháče....
Nekoupil jsem žádnou šlechtěnou libovku, spíš naopak, a uvedení do bezchybnýho stavu mě za poslední rok stálo docela dost (přední náprava, tlumiče, novej práh, diferák, zadní brzdy, 2 ložiska, zadní okno, nějaký lakování… náplně, filtry, svíčky ani nepočítám), tak těch peněz vůbec nelituju a mám z toho auta RADOST, i když přítelkyně prskala! Když už to teď vypadá, že už je to na delší dobu bez investic, tak se konečně dostane taky na něco jinýho než na auto.
Ta 500 za členství opravdu není žádná raketa, rozhodně by mě to nepoložilo, ale dokážu ty peníze využít jinak a myslím si že z pohledu rodiny lépe. Auto už dostalo fakt dost. Až budu vstupovat mezi registrované a platící členy, jakože ano, tak to bude opravdu spíš kvůli jakési sounáležitosti s podobně „postiženými“, než kvůli tomu, abych si sem mohl vložit obrázek. Stávající systém mi jako neplatícímu členovi nevadí, omezovaný se necítím, když potřebuju poradit, odpověď tu dostanu nebo si ji najdu. Vážím si toho, že ostatní na fóru nedělí platící a neplatící jako elitu a póvl.
Přece by nebyl problém ten web uzavřít úplně, nechat ho jen pro platící a udělat z toho svůj kšeft. A tím by tenhle server šel podle mě opravdu hodně dolů a to by byla škoda ne? Co by za takovýhle stránky dali majitelé jiných značek…
P.S. pro MK – nekouřím a tvrdý nepiju.
Jinak díky zúčastněným, že už vím na co jsou ty dvě věci pod kapotou..