Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kontakty na Centrale

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hyri
Klubové ID: 712
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Hyri »

Caute zapajam si alarm magicar 9000 a mam problem .neviete kde najdem v aute nejaky kontakt kam zapojim droty z zamykacim a odomykacim impulzom? a este mam problem hladal som ten kontakt a pri rozoberani zamku na dverach mi odtial vypadol ... asi to je motorcek ktory vysuva a zasuva zamok ... a neviem ako ho tam uchytit je to taka cierna krabicka a trci z nej jazycek ktory sa pohybuje ... diki
xsun
Klubové ID: 104
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xsun »

Hyri píše:Caute zapajam si alarm magicar 9000 a mam problem .neviete kde najdem v aute nejaky kontakt kam zapojim droty z zamykacim a odomykacim impulzom? a este mam problem hladal som ten kontakt a pri rozoberani zamku na dverach mi odtial vypadol ... asi to je motorcek ktory vysuva a zasuva zamok ... a neviem ako ho tam uchytit je to taka cierna krabicka a trci z nej jazycek ktory sa pohybuje ... diki
to radeji dej nekomu kdo to uz delal .. ja s instalaci tohoto alarmu mel celkem problem (teda ne ja, ale elektrikari kterym jsem to daval) .. musi se tam dodavat nejaka vecicka neco mezi central a prave ten alarm aby to fungovalo, rozumim tomu jak koza petrzeli, akorat vim ze me to stalo petikilo
SMOG

#3 Příspěvek od SMOG »

mam pocit na řj centralu je to ta v kastliku u spolujezdce na prave straně hned vedle abs je to v ¨v te šíně co ma víc asi 20 dratu slabsiho prümeru a pin 22 nebo 21 ted uz nevom myslim zeleno hnědej a ovlada se to plusem jak zam. tak odem. podle toho jestli mas anti theft - to je to že kdyz zamknes a podržiš kličem v pravo tak to cvakne a nejde vyhačkovat ja to tak mam zapojene jen se nebat a přes zkoušečku to pěkně zkusit ale je to ojeb ja to hledal 1 den!!!
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hyri »

musim vam vsetkym podakovat a hlavne ALPovi za odbornu konzultaciu :) uz vsetko ide. 2 Relatka a kopec dratov a vela nervov a magicar ficiiii ... :D
Raptor181
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Raptor181 »

Skusal alebo ma niekto MAGICAR aj s dialkovym startom?
Chystam sa to nahodit mojmu fotasovi.
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hyri »

ma to dialkovy start. je to ten najvyssi model 9000B.
Raptor181
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Raptor181 »

Jo ten mam...mam aj BYPASS modul....

Len sa chcem spytat ci to ma niekto zapojene.
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hyri »

sak pisem ze to mam . ja nemam origo imobilizer tak nepotebujem bypass ale podla schemy k alarmu to zapojis v poho.
Odpovědět