Můžete prosím poradit jak moc složité je vyměnit H7 místo H1?
Mám na mysli jestli se musí vyměnit komplet světlomet nebo lampy bez skel a co patice.
Díky
petr269 píše:Můžete prosím poradit jak moc složité je vyměnit H7 místo H1? Mám na mysli jestli se musí vyměnit komplet světlomet nebo lampy bez skel a co patice. Díky
Díky za rady.
Do ETK jsem nekoukal,ale co jsem pročítal v sekci "hledat",byl tam odkaz na Hellu CZ a na obrázku jsem tedy u skla mezi H7 a H1 neviděl rozdíl.Proto mě napadlo,že by šlo vyměnit jen paraboly.
Jinak se mi zdají,že slepnou a proto ten nápad vylepšit na H7 a taky,že to líp svítí,nebo snad ne????
Rozdíl mezi H1 a H7 sklem je: Vnější obdélnikové (společné pro dálky a potkávačky) je stejné, lae různá jsou "kulatá" rozptylová sklíčka. Jdou jednoduše vyměnit... bud jen nacvaklá nebo jsou nalepená na silikon. Rozdíl je v tom, že u H7 dělá rozptyl právě to sklíčko a u H1 čočka.... když použiješ opačně háže to špatný odraz.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:Rozdíl mezi H1 a H7 sklem je: Vnější obdélnikové (společné pro dálky a potkávačky) je stejné, lae různá jsou "kulatá" rozptylová sklíčka. Jdou jednoduše vyměnit... bud jen nacvaklá nebo jsou nalepená na silikon. Rozdíl je v tom, že u H7 dělá rozptyl právě to sklíčko a u H1 čočka.... když použiješ opačně háže to špatný odraz.
To jsme si asi nerozumněli,já myslel to vnější krycí sklo,že se nemusí měnit.Jestli stačí právě ty kulaté.
petr269 píše:[To jsme si asi nerozumněli,já myslel to vnější krycí sklo,že se nemusí měnit.Jestli stačí právě ty kulaté.
ale jo já jsem rozuměl, ale raději jsem to popsal jak to je s oběma
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Pro ty, co to nepochopili to napíšu ještě jednou: Je třeba vyměnit komplet světlo včetně těch krycích skel, tzn. vnitřní i vnější sklo. Maj jinej průměr a rozptyl, takže se nedaj přehodit.
MIKI píše:Ja bych se na to vysral uplne...stejne to lip svitit nebude... a jestli se jedna pouze o vzhled...tak to bude fakt parada cumet na zamlzeny svetla...
Kdyz uz si nacal mlzena svetla davali mi novy v roce 03 a i po reklamaci se mi mlzej,je na to nejaky fikany recept.
ja nic ve zlem ale resi se tu blbost nemyslite? neni rovnou snazsi do tech H1 dat xenony tak jako to uz dela vetsina? - uznavam ze do H7 jako to mam ja jdou bez uprav ale pochopil sem ze to chces menit kvuli svitivosti a tak radeji doporucuji xenony
sumachr píše:ja nic ve zlem ale resi se tu blbost nemyslite? neni rovnou snazsi do tech H1 dat xenony tak jako to uz dela vetsina? - uznavam ze do H7 jako to mam ja jdou bez uprav ale pochopil sem ze to chces menit kvuli svitivosti a tak radeji doporucuji xenony
Děkuji,to byl taky jeden z důvodů,ale ten hlavní,že mi přijde,že slepnou.A proto výměna a jestli by tam právě nešli ty zmiňované H7 než zase H1.