Tak se mě to dnes stalo Jedu jedu, z ničeho nic se mě přestal točit ventilátor a hned zase zapl. Tak to udělalo třikrát. Už mi bylo jasné co se děje. Už jsem jenom čekal až mi pozhasne display a přestane fungovat. A za 3 min. se to stalo............naštěstí se za chvilinku znovu rožl. Ani nevím kolikrát mi tak vypl..........A otázka zní: Jak dlouho ten panel ještě vydrží? Pač jsou svátky všechny obchody s elektronikou zavřené a já nemám kde koupit "kondík"na opravu. Máte někdo zkušenost jestli vám to odcházelo postupně. Nebo jak?
Fikop píše:Tak se mě to dnes stalo Jedu jedu, z ničeho nic se mě přestal točit ventilátor a hned zase zapl. Tak to udělalo třikrát. Už mi bylo jasné co se děje. Už jsem jenom čekal až mi pozhasne display a přestane fungovat. A za 3 min. se to stalo............naštěstí se za chvilinku znovu rožl. Ani nevím kolikrát mi tak vypl..........A otázka zní: Jak dlouho ten panel ještě vydrží? Pač jsou svátky všechny obchody s elektronikou zavřené a já nemám kde koupit "kondík"na opravu. Máte někdo zkušenost jestli vám to odcházelo postupně. Nebo jak?
Je to nahodne a neda se rict jestli se to bude zhorsovat nebo ne, nekdy ti proste bude zima a nekdy pujdes do slipu...
Nyní můžu říct že oprava digi panelu se povedla Funguje to už cca. měsíc bez výpadku. Jen pro info. kondík jsem vyměnil za 47µF. V návodu zde na Bwklubu píšou že tantalový kondík nemá polaritu! Není to pravda, je polarizovaný. Tak bacha na to!............
Wolfi píše:Chlapy, mohl bych poprosit taky o ten postup opravy...je zima jak v ruském filmu a občas vozím tří měsíční dítě...tak a? mi nezmrzne....díky moc
Wolfi píše:Chlapy, mohl bych poprosit taky o ten postup opravy...je zima jak v ruském filmu a občas vozím tří měsíční dítě...tak a? mi nezmrzne....díky moc
Fikop píše:Nyní můžu říct že oprava digi panelu se povedla Funguje to už cca. měsíc bez výpadku. Jen pro info. kondík jsem vyměnil za 47µF. V návodu zde na Bwklubu píšou že tantalový kondík nemá polaritu! Není to pravda, je polarizovaný. Tak bacha na to!............
taky jsi se mohl stavit a bych ti to opravil na sraze na pockani
Wolfi píše:
To už jsem zkoušel a přesto že jsem registrovaný (podruhé už mě nenechá) se tam nemůžu jaksi dostat....na mailík by to prosím nešlo....díky moc
A zaplaceno mas? Je to jen pro registrovane platici...
I touto registrací jsem prošel....ale odkaz mrtev alá Mrkvosoft