Zdravím, kámošovi začal u e36 hučet diferák a nevi co s tím. nemáte nekdo nejakou radu? pripadne nevite za kolik se da sehnat nejakej bazarovej v dobrem stavu? diky.
Alldron píše:Zdravím, kámošovi začal u e36 hučet diferák a nevi co s tím. nemáte nekdo nejakou radu? pripadne nevite za kolik se da sehnat nejakej bazarovej v dobrem stavu? diky.
Jaký motor? Cena jetého je podle typu, ale je to do 5k.
Nedávno jsem kupoval diferák z 320i od Hanze za 2500Kč a zatim super. Starej samosvor se mi válí doma. Je teda z 318i (trochu delší) a lamely nejsou uplně ok, ale okolo 6k (dle Hanze) se dá prý repasovat a bude jak novej. Nechám ho za cenu železa a můžu k němu přidat i novej olej na naplnění.
Jiras píše:Nedávno jsem kupoval diferák z 320i od Hanze za 2500Kč a zatim super. Starej samosvor se mi válí doma. Je teda z 318i (trochu delší) a lamely nejsou uplně ok, ale okolo 6k (dle Hanze) se dá prý repasovat a bude jak novej. Nechám ho za cenu železa a můžu k němu přidat i novej olej na naplnění.
kolik ma pomer ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jiras píše:Nedávno jsem kupoval diferák z 320i od Hanze za 2500Kč a zatim super. Starej samosvor se mi válí doma. Je teda z 318i (trochu delší) a lamely nejsou uplně ok, ale okolo 6k (dle Hanze) se dá prý repasovat a bude jak novej. Nechám ho za cenu železa a můžu k němu přidat i novej olej na naplnění.
kolik ma pomer ??
Ten z 320i má 3,46, ten co mám venku by měl mít 3,38 (aspoň tak ho podle papírů M43 měly, štítek je už nečitelný).