Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupě BMW 318i
Csu Vsici.Chtel bych poprosit o radu ohledne koupe Bmw.Nasel jsem jednoho moc peknyho bavora 318i sedan v krasne cerne barve a s docela dobrou vybavou.Ale ma najeto 185 000 a to mozna jeste nerorig.Je koupnej v D a ma servisni knizku a nabizi se za 90t.A tak bych potreboval vedet jakej je vas nazor na ten inzerat.Zda tech 185t neni uz moc na zivotnost toho motoru abych pak nezjistil po koupi ze me cekaj pak nejaky sileny investice do motoru a ostanich veci.
Diky vsem za rady
Diky vsem za rady
a máme tady další telepatické ohodnocení vozu
fakt nechápu jak tady lidi chcete rady na auto ,které nikdo neviděl a nejel v něm.....
trochu rozumu by neuškodilo,jinak co čekáš u bmw za 90tis.? že bude mít najeto 40tkm? promiň,ale na tvůj dotaz nelze odpovědět a už vůbec nelze poradit... jediné v čem ti dám za pravdu, je ten motor
pro začátečníka na zimu ideál,máš menší pravděpodobnost že to nepošleš do lesa...

-
- Klubové ID: 1181
Já bych se zas bál toho výkonuFenri píše:No a co to třeba vzít do servisu a píchnout to na diagnostiku,když se toho bojíš ? Já bych se bál už tý ceny

Asi tak. Záleží jak se o to kdo staral, než na tom, z jakýho je to roku nebo kolik má najeto. Asi bych si ale rozmyslel, jestli je to starší (motor M40). Já mám 318i s M43 a ten motor mi zatim stačímichal píše:presne takFenri píše:Coby za to leckdo dal,kdyby to auto mělo opravdu origo těch 185tkm![]()
pokud ma servisku a bylo opravdu servisovane,tak se 185tkm nemusis bat...

- bergos
- Klubové ID: 159
...něco přes 210km/h tachometrovejch se z toho motoru dá dostatJiras píše:Asi tak. Záleží jak se o to kdo staral, než na tom, z jakýho je to roku nebo kolik má najeto. Asi bych si ale rozmyslel, jestli je to starší (motor M40). Já mám 318i s M43 a ten motor mi zatim stačímichal píše:presne takFenri píše:Coby za to leckdo dal,kdyby to auto mělo opravdu origo těch 185tkm![]()
pokud ma servisku a bylo opravdu servisovane,tak se 185tkm nemusis bat...Koupil jsme to ve velice diskutabilním stavu, dal do toho cca 30k do věcí běžné údržby, na kterou předchozí majitel dost sr..., a mám z toho krásný auto, který mě zatim nijak nevyšploucho. Spotřeba super. A že mi to na dálnici nejede 220 mi nějak zatím nechybí. Při bodovým systému příští rok...

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi