Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kdo má E36 - pomozte mi spěchá - díky moc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
flery

#1 Příspěvek od flery »

Lidi potrebuju rychle vedet jak je velky "oko" na bezpecnostnim pasu je to to co strkate do sedacky a tam se to zajisti nevym jak to nazvat. tady mate foto potrebuju vedet rozmer jak sirku tak dylku nez to prejde do plastu a to samy tu vnitrni diru potrebuju to z E36 na E30 si to zmerim de mi o to jestli pujde na sedacce z E36 pouzit originalni zamek na pas nebo ne vypada to podobne ale potrebuju to zmerit diky moc..
tohle je foto z E36 kluci prosim vemte metr nebo posuvku a zmerte mi to diky moc..

Obrázek
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#2 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

flery píše:Lidi potrebuju rychle vedet jak je velky "oko" na bezpecnostnim pasu je to to co strkate do sedacky a tam se to zajisti nevym jak to nazvat. tady mate foto potrebuju vedet rozmer jak sirku tak dylku nez to prejde do plastu a to samy tu vnitrni diru potrebuju to z E36 na E30 si to zmerim de mi o to jestli pujde na sedacce z E36 pouzit originalni zamek na pas nebo ne vypada to podobne ale potrebuju to zmerit diky moc..
tohle je foto z E36 kluci prosim vemte metr nebo posuvku a zmerte mi to diky moc..

Obrázek
Takže já to naměřil takhle:Vnitřní "okénko" 130*200mm
venkovní rozměr 250*300mm
tlouštka 2,6mm
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Rejchy píše:
flery píše:Lidi potrebuju rychle vedet jak je velky "oko" na bezpecnostnim pasu je to to co strkate do sedacky a tam se to zajisti nevym jak to nazvat. tady mate foto potrebuju vedet rozmer jak sirku tak dylku nez to prejde do plastu a to samy tu vnitrni diru potrebuju to z E36 na E30 si to zmerim de mi o to jestli pujde na sedacce z E36 pouzit originalni zamek na pas nebo ne vypada to podobne ale potrebuju to zmerit diky moc..

Obrázek
Takže já to naměřil takhle:Vnitřní "okénko" 130*200mm
venkovní rozměr 250*300mm
tlouštka 2,6mm
hezky to to ma fak 30cm jo ??? to mas nejake extralarge model ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#4 Příspěvek od error-motohanz »

nebo extra malej metr... :)
Rejchy Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

No jo tak se mi tam připletla nula na víc :roll:
Takže oprava:13*20mm
25*30mm
2,6zůstává
flery

#6 Příspěvek od flery »

Rejchy píše:No jo tak se mi tam připletla nula na víc :roll:
Takže oprava:13*20mm
25*30mm
2,6zůstává
super ja zmeril v E30
okynko 13x20
okolo 24,5 x 33 až k plastu na doraz
šiřka stejná 2,6
takze to vypada ze to musi fungovat zámky z E36 dou do E30 - bavíme se o zamkach pásu sedacek 8)
Rejchy Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

No jasně,ale neměřil jsem délku až po plast.
flery

#8 Příspěvek od flery »

Rejchy píše:No jasně,ale neměřil jsem délku až po plast.
tak uz je mam v E30 sicny z E36 ale uz bych to asi nikdy nedelal..mooooc prace :evil:
stepmir

#9 Příspěvek od stepmir »

flery píše:
Rejchy píše:No jasně,ale neměřil jsem délku až po plast.
tak uz je mam v E30 sicny z E36 ale uz bych to asi nikdy nedelal..mooooc prace :evil:
Co je to za výraz takové : " SICNY " 8O

možná by to chtělo slovník cizích výrazů :lol:
flery

#10 Příspěvek od flery »

sicny - sedačky

tady je foto, fotil sem to ted v noci ale je to celkem OK :lol:

Obrázek
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#11 Příspěvek od error-motohanz »

hele a co to obnasi? myslim kolejnice a tak...mam moznost mit sport elektricky sedacky ze sedmy a nevim jesti se mam poustet do implantace do e36.... :roll:
flery

#12 Příspěvek od flery »

hm asi bys mel zmerit roztece kolejnic jak na sirku tak na dylku..ja mel info ze E36 a 30 to ma stejny akdyz sem vyndal puvodni sicny a zmeril ze je tm rozdil kolem 4 cm jak na sirku tak na dylku tak me dobre nebylo.ale rika se ze kdyz se chce de vsechno 8) ja sem tedy menil roztece na uchyceni do podlahy a chvilku vymejslel jak tam upevnit pas 8)
Slid
Klubové ID: 1699

#13 Příspěvek od Slid »

A myslíš, že vše bude stejně bezpečné jako origo, když si měnil rozteče a uchycení do podlahy, uchycení pásu atd.Myslím že hlavní je bezepčnost než frajeřina....
flery

#14 Příspěvek od flery »

Slid píše:A myslíš, že vše bude stejně bezpečné jako origo, když si měnil rozteče a uchycení do podlahy, uchycení pásu atd.Myslím že hlavní je bezepčnost než frajeřina....
no horsi to nebude urcite pouzil sem dost silnej plech kterej by unes mnohem vic nez 1 auto na kazdym sroubu...a nebyla to frajerina puvodne auto melo recara...
Mirek
Klubové ID: 1213

#15 Příspěvek od Mirek »

flery píše:
Slid píše:A myslíš, že vše bude stejně bezpečné jako origo, když si měnil rozteče a uchycení do podlahy, uchycení pásu atd.Myslím že hlavní je bezepčnost než frajeřina....
no horsi to nebude urcite pouzil sem dost silnej plech kterej by unes mnohem vic nez 1 auto na kazdym sroubu...a nebyla to frajerina puvodne auto melo recara...
Vypada to dobre :!: Malem bych je nepoznal :wink:
Slid
Klubové ID: 1699

#16 Příspěvek od Slid »

flery píše:
Tak to pak jo :wink:
Odpovědět