Cau kluci predem vas tu vsechny zdravim sem tu novej protoze v soucasne dobe vlastnim auto od konkurence konkretne VW a tak da se rict ze na tomhle foru nemam co pohledavat
Ale k veci, Mam Golfa III a rad bych zkusil neco jineho a hlavne silnejsiho. Uz od nepameti se mi strasne libi model E36 v coupe verzi. O motorech vim jen spis okrajove celkem me ale zaujal 318iS. Co ale chci po vas... Pro cloveka ktery o teto znacce vi celkem prd je hodne tezke si z niceho udelat obrazek o tomto aute. Zajimaji me hlavne zkusenosti s timto modelem a i s timto motorem, jak je to s poruchovosti (slabe stranky) a hlavne jak je to s koupi - jak tezko se shani, v jakem stavu se vyskytuji a cenove rozmezi. Nove auto planuji na jare a jeste nejsem zcela rozhodnut
Vsem predem dekuji za odpovedi, doufam ze je to tu parta solidnich lidi se stejnam zajmem jako to znam s VW clubu. Diky
pomerne slaby na tak 'RELATIVNE ' velky auto..nehlede na to ze u takovy stary pastiky se da ocekavat ze to bude uz dost olitany..ja az na parmesicni zkusenost ciste jen uzivatele nic vic k 18is nereknu. Ja osobne bych radsi pro nenarocnyho uzivatele bral 320...
hlavne kdyz 318is 95+ ma obsah 1.9l a tedy stejny ruceni jako 323 nebo 320 .... spotrebu taky ale vykon je mensi .... je fakt ze financni naroky na udrzbu nejsou u 4valce takovy jako u 6valce .... ale to svezeni ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:hlavne kdyz 318is 95+ ma obsah 1.9l a tedy stejny ruceni jako 323 nebo 320 .... spotrebu taky ale vykon je mensi .... je fakt ze financni naroky na udrzbu nejsou u 4valce takovy jako u 6valce .... ale to svezeni ..
318is je dobrej motor a i když v řadách bmwnadšenců je odsuzován, natrhne prdel kdejakýmu dvoulitru z té doby. Já ho mam 2 roky a jsem spokojen. Každodení jezdění do práce a nějakou zábavu to stačí. A můžeš si vybrat bud Compacta, coupe, nebo sedana. Na jaře budu možná plánovat prodej Compacta co mam já, a ten se vejde jeste do povinnýho ručení do 1800, takže kdyžtak dej vědět
Dik vsem jinak myslim ze nejsem ridic kterej potrebuje kdovijakej vykon chci jen auto pro dobry svezeni se slusnou spotrebou. Dosud jsem jezdil z 66kW a taky to slo... takze... No uvidime
patras píše:hlavne kdyz 318is 95+ ma obsah 1.9l a tedy stejny ruceni jako 323 nebo 320 .... spotrebu taky ale vykon je mensi .... je fakt ze financni naroky na udrzbu nejsou u 4valce takovy jako u 6valce .... ale to svezeni ..
Bys tady chtěl pořvávat a hanit nebo co??
pisu o motoru 95+ lamo nepredpokladam ze nekdo, kdo ma golfa III pujde do auta pod rok 95 .... jinak nehanim .. ja ho mel a super motor
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Bys tady chtěl pořvávat a hanit nebo co??
pisu o motoru 95+ lamo nepredpokladam ze nekdo, kdo ma golfa III pujde do auta pod rok 95 .... jinak nehanim .. ja ho mel a super motor
reagoval jsem na toto "4valce takovy jako u 6valce .... ale to svezeni .." ne na to 95+. Myslel jsem že už ohrnuješ rypáček nad compactíkem
Bobra píše:ti tady stejně časem všichni budou cpát 328
a to včetně mě.....
To né, kup si Mko!
houby, to až potom, co se rozhodne pro 328....
Si dělám prdel Když píše že měl Golfa (i já na něm kdysi dávno začínal) a pokukuje po 318is tak nevím, já měl BMW vždy 6vál. Ale určitě bych to ještě zvážil a zkusil se projet třeba s 320, rozdíl tam je a podle mě velkej, ale jinak té 318is bych se určitě nebál pokud ti to stačí a časem stejně povýšíš
Si dělám prdel Když píše že měl Golfa (i já na něm kdysi dávno začínal) a pokukuje po 318is tak nevím, já měl BMW vždy 6vál. Ale určitě bych to ještě zvážil a zkusil se projet třeba s 320, rozdíl tam je a podle mě velkej, ale jinak té 318is bych se určitě nebál pokud ti to stačí a časem stejně povýšíš
já taky, jsou tam smajliky, ale radši bych volil, jak řikáš tu 320cku, abys našel někde nevilítaný ISo, tak budeš mít velký štěstí, co já vím, tak většina těhle aut je dost vylítanejch po mladejch klukách.... jinak je to klasickej 16ti ventil, rád se vytáčí, teda co sem postřehl