čau lidi, předevčírem jsem si splnil sen, konečně už mám Báwušku, dovezl jsem 325TDS, modrá metla, ve slušným stavu, jede to uplně skvěle, ale přece jen jsem oběvil pár vad, prosím pokuste se mi poradit, začínám.
1.Majitel mi řekl že je špatný podávací čerpadlo a auto nejede pod 15l nafty v nádrži, nevíte kde ho koupit za rozumnou cenu?
2.Olej tam byl prej Texaco 10W40, je to dobrej olej? Asi bych měl pokračovat, tak budu dávat Texaco Diesel Extra, 10W40, polosyn, cena 800/5l, máte nějaký zkušenosti?
3.Jaký je servisní interval výměny oleje? to je stejný jako Service interval na palubovce? takže po resetu si auto samo řekne?
4.Do auta se pokoušeli dostat zlodějíčci a poškodili gumu v levejch předních dveřích, kde by se dala sehnat?
5.Nemám k autu žádnej manuál a nic, dal by se někde stáhnout? Ani nevím na kolik nafoukat gumy.
6.Nefunguje podsvícení koleček od klimy, nevíte jak celej ten panel klimy dostat ven na výměnu žárovek?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
potřebuju pár rad k 325 TDS.
1) urcite vrakac nebo na inzerat z nejaky bouracky, nove to stoji balik protoze nejde koupit samotne cerpadlo ale jen celej saci kos... Je to klasika ja ho menil za 2,5roku 2x... Platil jsem ho kolem 3k...
2) Pokracuj v tom co tam je nebo muzes dat 5w-40...
3) servisni interval mas na palubce (zelene diody) vetsinou to je 12-15tis km...
4) Koupil bych novou, stoji v autecu 1000,-
5) Poslu ti ho, kdyz ho najdu (v el. podobe)
6) vyndat kastlik pod panelem a pak ho zevnitr rukou vytlacit...
2) Pokracuj v tom co tam je nebo muzes dat 5w-40...
3) servisni interval mas na palubce (zelene diody) vetsinou to je 12-15tis km...
4) Koupil bych novou, stoji v autecu 1000,-
5) Poslu ti ho, kdyz ho najdu (v el. podobe)
6) vyndat kastlik pod panelem a pak ho zevnitr rukou vytlacit...
N54 PWR
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
čau, tak už jsem hromadu problému vyřešil.
1.čerpadlo prej bylo fakt bad, volal jsem to PASu do Zábřeha kde se na něj dívali když auto patřilo předchozímu majiteli a říkali mi že když s ním poklepali tak chvilku fungoval, obědnal jsem v Enseladu nový, cena 5100, jinak tydle čerpadla se prej dost kazí tím že se jezdí s malým množstvím nafty v nádrži, při projetí zatáčky může někdy běžet naprázdno.
2.Olej jsem dal Texaco Diesel Extra 10W40, cena za 2x5 litrů vyšla kolem 1200 s DPH a k tomu mi dali ještě dva litry koncetrátu kapaliny do chladiče.(Autokelly)
3.Servisní interval je reseted tak uvidíme za jak dlouho bude chtít výměnu.
4.Gumu mám obědnanou v Enseladu, cena 1000Kč.
5.Manuál mi poslal Lukas H. díky mu moc za to.
6.Panel klimy takhle vytlačit nejde, musí se sundat ty kolečka ze předu a pod nima jsou šroubky, pak stačí odšroubovat a vyměnit žárovku.
1.čerpadlo prej bylo fakt bad, volal jsem to PASu do Zábřeha kde se na něj dívali když auto patřilo předchozímu majiteli a říkali mi že když s ním poklepali tak chvilku fungoval, obědnal jsem v Enseladu nový, cena 5100, jinak tydle čerpadla se prej dost kazí tím že se jezdí s malým množstvím nafty v nádrži, při projetí zatáčky může někdy běžet naprázdno.
2.Olej jsem dal Texaco Diesel Extra 10W40, cena za 2x5 litrů vyšla kolem 1200 s DPH a k tomu mi dali ještě dva litry koncetrátu kapaliny do chladiče.(Autokelly)
3.Servisní interval je reseted tak uvidíme za jak dlouho bude chtít výměnu.
4.Gumu mám obědnanou v Enseladu, cena 1000Kč.
5.Manuál mi poslal Lukas H. díky mu moc za to.
6.Panel klimy takhle vytlačit nejde, musí se sundat ty kolečka ze předu a pod nima jsou šroubky, pak stačí odšroubovat a vyměnit žárovku.
1) tak to cumim, pred 3 lety stal ten saci kos jednou tolik, na to ze to je komplet je 5100 dobra cena...
2) urcite jsi jim nic nezkazil...
3) pocitej ze to bude mezi 12-15tis...
4) jj jak jsem rikal...
5) nz
6) tak to sorry ja mel digitalni klimu a ta se takhle vyndavala, no hlavne ze jsi to zvladnul..
2) urcite jsi jim nic nezkazil...
3) pocitej ze to bude mezi 12-15tis...
4) jj jak jsem rikal...
5) nz

6) tak to sorry ja mel digitalni klimu a ta se takhle vyndavala, no hlavne ze jsi to zvladnul..

N54 PWR