nicméně takhle pomalu jsem snad v životě nejel

Největší prdel byla sledovat ty káry, co mě předjíždí, skoro samá filcka a nechápavě čuměli, co že to předjíždí a občas to potrápení do kopce, když jsem přidal a ona ta 1,3 ne a ne předjet

Já mám tenhle motor protože jde krásně odspodu a ne abych jezdil na spotřebupapyk píše:A naco máš takový motor, když jezdíš na spotřebu?Rejchy píše:No pánové styďte se.Já jezdím s 328 sedanem za 8,2l podle BC a reál je 8,5.Zjištěno plná,plná.Auto má najeto 320 000km a mám tam 225ky gumy
da se mesto pod 10l.... mam to do prace cca 7km..... vypada to tak, rano sednu do studeneho auta a hned kopec...... pak z kopce...... jedu z prace, studeny motor a zas hned kopec..... takze to ani nezahreju, semtam nejake mesto a da se tak jezdit + - 8,5l (spis pod a to v petce v kombiku..... ale chce to vic soustredeni)..... je to vic o tom chtit, nez jet pomaluandyXXL píše:Ano da sa 8.5l mimo mesto,ale to je predpisovka.V meste pod 10 bez sance,holt ale na ten obsah?Kolega ma 2liter 16V a zere mu to rovnako.Ja som si kupil 328mu aby som jej dal na kotol a ked das kotol zapomen na spotrebu pod 10l.Malo jazdim, auto je iba na vikendovy fun,tak ma to nesere:)
Asi takRuDoSh píše:da se mesto pod 10l.... mam to do prace cca 7km..... vypada to tak, rano sednu do studeneho auta a hned kopec...... pak z kopce...... jedu z prace, studeny motor a zas hned kopec..... takze to ani nezahreju, semtam nejake mesto a da se tak jezdit + - 8,5l (spis pod a to v petce v kombiku..... ale chce to vic soustredeni)..... je to vic o tom chtit, nez jet pomaluandyXXL píše:Ano da sa 8.5l mimo mesto,ale to je predpisovka.V meste pod 10 bez sance,holt ale na ten obsah?Kolega ma 2liter 16V a zere mu to rovnako.Ja som si kupil 328mu aby som jej dal na kotol a ked das kotol zapomen na spotrebu pod 10l.Malo jazdim, auto je iba na vikendovy fun,tak ma to nesere:)