Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Novy kompakt-bude i foto
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mam taky Compactika černýho s poločervenym interierem akorát 318Ti
Gratuluji, at slouží a ten motor tady moc lidí nemá, ale podle toho co jsem slyšel, je to jako 2,5TDS akorát tomu uřízli 2 válce

Gratuluji, at slouží a ten motor tady moc lidí nemá, ale podle toho co jsem slyšel, je to jako 2,5TDS akorát tomu uřízli 2 válce

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
To je jasny to su morcata sportaci, ale ja skor preferuji elegantnu jizdu, kazdy ma rad neco jiniho. A nejvic se mi libi ten zvuk, nejen 1,8 ale i 2,5tds kdyz jedete pomalu na 2-ce (1700 - 1900ot) a stojite na chodniku ten mohutny zvuk je parada mne to pripadalo jako bych slysel zapaty nejaky kompresor nebo co.papyk píše:No jo, ale víš kolik má taková 2,5 morčat!marek26 píše:jo jo jo spravne jako 2,5 tds akurat ze se hadaji jenom 4 valce. Jinak to sem si vsim ze tu je asi "5 lidi" co ma tenhle motor. Nevim proc ale lit stavu do takeho 2,5 litru benzinaku to by se mi nechtelo.![]()
![]()
no ten motor je taky rozpacity, aj ked na dobu kedy vznikol je OK, ja som na nom jazdil za 7l Prahu a 6,0-6,5l dlhe trasy, teraz mam benzin a jazdim 7,5l-8,0l Prahu a 6,5-7l trasy takze rozdiel tam nie je a je to kvalitnejsie zvezenie
co sa tyka zvuku motora tak je to proste diesel
kazdopadne ako 1. bavo e to ok, hlavne ak vela jazdis (napr ja som na tom spravil 38tis km za 10 mesiacov)
co sa tyka zvuku motora tak je to proste diesel

kazdopadne ako 1. bavo e to ok, hlavne ak vela jazdis (napr ja som na tom spravil 38tis km za 10 mesiacov)