už se Vám to někdy stalo??? vystopil jsem s káry a podemnou kaluž...voda tekla a vypařovala se z místa spojení expanzky a chladiče...je to v ha..lu anebo se to dá nějak polepit???
sihlovecondra píše:už se Vám to někdy stalo??? vystopil jsem s káry a podemnou kaluž...voda tekla a vypařovala se z místa spojení expanzky a chladiče...je to v ha..lu anebo se to dá nějak polepit???
Tak to bych doporučil výměnu, tohle se opravuje fakt blbě.
též jsem si myslel....už mám připraven nový...alé já jen jestli není nějaký fígl na tohle... třeba u staré e30 jsem to zalatal nějakým svinstvem už nevím čím a bylo to v poho, ale vypadalo to otřesně a časem to stejně prosakovalo....
řešil jsem to před měsícem . Většinou to neteče samo sebou ale je to následek zvýšeného tlaku vody.
Mě to mechanik opravil ale pak to začalo téct jinde . Prostě vždycky to rupne v nejslabším článku .
Zjisti příčinu . Nejhorší možnost je prasklé těsnění pod hlavou
sihlovecondra píše:už se Vám to někdy stalo??? vystopil jsem s káry a podemnou kaluž...voda tekla a vypařovala se z místa spojení expanzky a chladiče...je to v ha..lu anebo se to dá nějak polepit???
Všechno v pořádku s chlazením? Teplota neleze nahoru? Hadice nejsou tvrdé jako kámen? Jestli je zbytek chladící soustavy zdravý, doporučuju rozhodně vyměnit vše co odešlo nové, jestli ne, nejdřív dopátrat příčinu.
Tak chladič jsem dal nakonec nový.....vše ok....ruplo to v tom spoji expanzky a chladiče...chlapík co dělal chladiče říkal že to nemá cenu lepit...nikdy to nebude ok....a že to ani moc nejde co se týče bakelit-hliník
jinak dík moc