mel by nekdo zajem? je to sada 6kusu (v baleni, USA-vyroba) na vsechny e36ky, vychazi to na 3tisice... zlepsi to odezvu, zpevni pedal a pod, je to dle lidi opravdu dost poznat...
hele jetli jich bude objednavat vic tak bych je na e 6 vzal ale az nejak k jaru, je jasny ze ti to je ted na prd ale kdyz proste budou este na jare tak je beru....
ASi blbej dotaz ale je to v běžném provozu využitelné? Kdysi sem je chtěl dát na 320 a jistý p. Válek (moraváci možná znají) co má servis specializující se na bmw mi tvrdil že do běžného provozu je to nanic (mimochodem jezdil závody do vrchu s M-kem a tvrdil že kromě M-ka je to na slabších kárách nanic). Tak nevím pokud by to bylo fakt poznat ten rozdíl tak bych sadu vzal.
Speedy píše:Spojková tam v té sadě asi není, co? Jinak metr stoji cca 400,-
KDE? )) jestli mi sezenes to same na obrazku za TVOJE ceny, neni o cem, taky me nebavi neco tahat ze statu, kdyz to TY dokazes za 400,-/m S KONCOVKAMA NA BMW btw- na spojku to opravdu neni, treba tvoje kara ma ve spojkovym vedeni dokonce zpomalovac narustu/ubytku tlaku...
Speedy píše:Spojková tam v té sadě asi není, co? Jinak metr stoji cca 400,-
KDE? )) jestli mi sezenes to same na obrazku za TVOJE ceny, neni o cem, taky me nebavi neco tahat ze statu, kdyz to TY dokazes za 400,-/m S KONCOVKAMA NA BMW btw- na spojku to opravdu neni, treba tvoje kara ma ve spojkovym vedeni dokonce zpomalovac narustu/ubytku tlaku...
Pockej, pockej, ja nepsal nic o koncovkach, tady se někdo zminil o cene pancerovany hadice a tak jsem jenom dopsal, ze stoji asi 400kč/metr. Jinak ta cena neni spatna, za min nez od Tebe to sehnat bude problem
ok, uz jsem cekal, ze se tady zvrhne debata v to, jak si nekdo koupi tu hadici a doma na ni vari urezany koncovky jinak postovny uz vim a tech 2,5k vypada pri vice kusech realne (e34 ty 3k) +/-
kua maji to auta tusim od r.96 nahoru, je to skrtici ventil, kterej dela mekky zaber spojky, mel by byt na vedeni u prevodovky, je mozny, ze uz jej nekdo vyndal
Hanz píše:kua maji to auta tusim od r.96 nahoru, je to skrtici ventil, kterej dela mekky zaber spojky, mel by byt na vedeni u prevodovky, je mozny, ze uz jej nekdo vyndal
Jo, na M3 něco takovýho je, mno. Nějaký Presure Switch. Na 323 tam nic takovýho neni, ani dle ETK být nemá.