Cus, mam 320e36 a asi mi odeslo neco na chlazeni.....kdyz sem jel rucicka se mi dostala az do cerveneho pole........
A nevim cim to muze vubec byt....dneska sem do toho cumnel a kdyz to nastartuju tak to jeste neni ani v pulce a voda v nadrzce hrozne bubla a tlakuje....kdyz pak vypnu motor tak voda jede nahoru a dolu !!....
Cim to je ?......termostatem,nebo vrtuli,chladice ? ......znamej rikal ze je to mozna termostat.....kterej se neotevre a tim padem se mi voda nedostane do motoru a vari se jen v chladici ?
Co si mylsite vy ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Varim !!!
-
milo píše:jsou vsechny hadice teple? pokud ano tak pravdepodobne tesneni pod hlavou/hlava
....
souhlasim s timto ...
termostat ne .. ten drzi teplou vodu pred zahratim v motoru - ne v chladici. a ono to nema duvod to delat bubliny, pokud to neni poradne zahrate (a nenatlakovane) ...
proc by vodni pumpa zpusobovala bublani vody v chladici?
fakt podle me prdlo tesneni (nebo hlava) - a tlakuje to do vody ...
(znam to jenom teoreticky,prakticky nastesti ne, takze mozna me nekdo opravite s prijemnejsi diagnostikou)
petr
Nedávno jsem řešil stejný problém.
Nejhorší prognóza mechanika bylo prasklé těsnění pod hlavou . Napřed vyzkoušel všechny možnosti .
zanesený chladič
termostat
vodní pumpu
..
.
.
nakonec se pustil do výměny těsnění pod hlavou a zjistil , že mám zlomenou hadici k topení .
Vypadalo to , že zaplatím 5000 za těsnění a práci a nakonec to bylo za pusu.
Přes internet ti ale stejně nikdo neporadí . Ani profík na to nepřijde dokud tam neponoří ruky .
Nejhorší prognóza mechanika bylo prasklé těsnění pod hlavou . Napřed vyzkoušel všechny možnosti .
zanesený chladič
termostat
vodní pumpu
..
.
.
nakonec se pustil do výměny těsnění pod hlavou a zjistil , že mám zlomenou hadici k topení .
Vypadalo to , že zaplatím 5000 za těsnění a práci a nakonec to bylo za pusu.
Přes internet ti ale stejně nikdo neporadí . Ani profík na to nepřijde dokud tam neponoří ruky .
-