Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prosba o pomoc chlazení.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlk

#1 Příspěvek od Vlk »

Mám 325iX a trošku se mi při delším popjíždění v koloně ručička teploty dostávala za prostřední značku.
Tak jsem koupil orig. viskozku a myslel že bude klid. Ale ono ne. Zlepšilo se to ale stejně čas od času přeleze přes půlku.
Tak jsem koupil nový termostat. A zase nic. Při jízdě sedí ručička na středu jako přibitá, ale stačí stoupání nebo zastavit u závor a zas to leze přes půl. Jak se rozjedu hned to zase spadne. Olej je čistej žádná pěna, hadice se netlakují voda neubývá. Prosím poradte.
milo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od milo »

zarostly chladic?
ajfel

#3 Příspěvek od ajfel »

mi v kolone vyleze teplota vyse (o 1 dilek),
pak zahuci visco a jde to dolu ... (zustane o neco vyse nez je teplota pri jizde, ale je to stabilni, takze to neresim)
petr
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

podivej se na chladic jestli neni zasranej od bordelu musek apodobne, pripadne vyfoukej kompresorem smerem od motoru
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak vyplachni chladic nebo ho rovnou vymen... kdyz jsi menil termostat, nestalo za to u uz preci jenom starsiho auta vymenit vodni pumpu
“Ability is what you're capable of doing.”
paul

#6 Příspěvek od paul »

Mal som rovnaky problem u tds. Vymen chladic. Mne to pomohlo. Niekedy vsak staci vystiekat ho s wapkou. Spina medzi rebrami. Potom je chladenie neefekrivne.
Marek-is

#7 Příspěvek od Marek-is »

Mozna do toho chladice uz nekdo lil nake zatesnovaci sracky a nebo procistovaci a to je vetsinou konec...Zazil jsem i ojebane i rozezrane lopatky na vodni pumpe..
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pivson »

mě se fakt nepatrně ztrácela voda - teklo topení a dostaval se tam vzduch
Auto se zahřívalo když stálo.
U tebe bych to viděl spíš na ten chladič
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Slavisimo »

my sme meli u TDSa na chladici normalne deku tak se to prehrejvalo a tim se posrala vodni pumpa, mela vylamany lopatky, stacilo procistit chladic a bylo po problemu.
Odpovědět