Prostě se mi pořád ucpávají trysky ostřikovačů. Zkoušel jsem už kde co vše jsem důkladně vyčistil, zkoušel jsem přípravky pro odstranění vodního kamene apod., ale vždy po nějaké době se to ucpe .
Pokud by jste to měli OK tak koupím nové trysky a vyměním všechny hadičky.
Díky za info
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
To mě se taky stále zacpávali. A to hlavně po zimě. Měl jsem v autě zbytek zimní náplně v ostřikovačích, a nalil tam letní. A od té doby mi z ostřikovačů lezly takové cáry něčeho, nějakej gel, nebo byli ucpané. Tak jsem je vyčistil, všechno propláchnul čistou vodou a nalil tam jen letní směs od shelu a zatim v pohodě. vidíme, co s tím udělá výměna za zimní směs
no já to měl trošku když jsem to koupil, ale fakt jen malinko, pak jsem koupil u shellu nějakej ten obyč jak je k tomu 80 smart bodů no a už je to v pohodě, ale taky to muže bejt jen náhoda
Marek-is píše:Huska nesmis tam lit vodu co ti proteka doma za barakem/Morava/...
cha cha chi chi ..... jelikož ke služebáku mám kartu Shell a OMW tak asi nemám potřebu lít do svého auta nic jiného .
Jinak problém mám od začátku. připadá mi to jako vodní kámen který se vždy někde utrhne z hadičky a ucpe trysku. Myslel jsem že pomůžou přípravky, ale asi raději vše vyměním za nové a bude klid. Jen jsem se chtěl ubezpečit, že to není pravidlem ( u e36 mojí holky se to taky stává, ale ne tak často)
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
CharlitoCZ píše:no já to měl trošku když jsem to koupil, ale fakt jen malinko, pak jsem koupil u shellu nějakej ten obyč jak je k tomu 80 smart bodů no a už je to v pohodě, ale taky to muže bejt jen náhoda
jo, takhle presně s timhle přípravkem je to v pohodě. Žádné fujtajblíky, žádnej gel, prostě super.
Teď jen hledám něco podobného na zimu
Jen co jsem si dočetl tento problém a řekl jsem si, že naštěstí tohle nemusím řešit, tak jsem v puli cesty do Tabora zjistil, že mi nefunguje pravy ostřikovač, maximalně občas něco chlístne, ale není to zlořečený gel. Nevíte, co se mohlo stát, připadně jak to napravit? Za chvilku bude na silnicích svinstvo a nerad bych jezdil s 50% výhledem. Díky.
Neexistuje nějaký přípravek, který by na to byl speciálně určený(BMW-specialní-sarjarjt-pokud-vam-nestříká-levy-strikovac-pro-totalni-debily), nerad bych narval něco někam, kam to nepatří. K tomu protekaní: bude to asi praskla hadička, ja to same řešil u jineho auta před tydnem.