Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vodní pumpa sakra!!
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
1. Kup si pumpu s mosaznou vrtulkou a chytni si vodu podud tam máš
nemrznoucí směs .
2. Odšroubuj viskozní spojku s vrtulí , chce to ránu kladívkem na klíč ve
směru otáčení .
3. Sundej řemen , já tam mám jedno napínací rameno s kladkou . Mě
stačilo za to rameno trochu zapáčit a řemen jsem z kladky v pohodě
sundal .
4.Při demontáži samotné pumpy je potřeba nejprve z ní sundat
řemenici . Ta je přišroubovaná 4 šruby , potom řemenici s osy stáhnout ( měl jsem malí dvouramený stahovát ).
Další čtyři šruby drží tělo pumpy v bloku motoru , odšrubuj je a dva z nich zašrubuj do těch prázných děr se závitem , pumpa ti sama vyjede ven .
5. Pořádně vyčisti prostor kolem vrtulky pokud se ti rozpadla tak jako mě .
Montáž proveď opačným způsobem a hlavně si přitáhni tu viskozní spojku s vrtulí , protože já jsem ji nepřitáhl a při vypnutí motoru se mi odšroubovala a protože memám kolem vrtule ten plast na chladiči spadla mi na zem a já blbec jsen si ji potom při odjezdu přejel zadním kolem . Pokud jsem na něco zapoměl , doufám že mně někdo doplní .
nemrznoucí směs .
2. Odšroubuj viskozní spojku s vrtulí , chce to ránu kladívkem na klíč ve
směru otáčení .
3. Sundej řemen , já tam mám jedno napínací rameno s kladkou . Mě
stačilo za to rameno trochu zapáčit a řemen jsem z kladky v pohodě
sundal .
4.Při demontáži samotné pumpy je potřeba nejprve z ní sundat
řemenici . Ta je přišroubovaná 4 šruby , potom řemenici s osy stáhnout ( měl jsem malí dvouramený stahovát ).
Další čtyři šruby drží tělo pumpy v bloku motoru , odšrubuj je a dva z nich zašrubuj do těch prázných děr se závitem , pumpa ti sama vyjede ven .
5. Pořádně vyčisti prostor kolem vrtulky pokud se ti rozpadla tak jako mě .
Montáž proveď opačným způsobem a hlavně si přitáhni tu viskozní spojku s vrtulí , protože já jsem ji nepřitáhl a při vypnutí motoru se mi odšroubovala a protože memám kolem vrtule ten plast na chladiči spadla mi na zem a já blbec jsen si ji potom při odjezdu přejel zadním kolem . Pokud jsem na něco zapoměl , doufám že mně někdo doplní .
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych žes to popsal zcela přesně, možná ještě sundat nejdřív saharu, pokud jí má 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!