Poradte mi se znackou podvozku co bych ,mel do auta dat, jedna se spise o tu nizsi cenovou kategorii... Co takhle JOM, WEITEC, nebo KONI? Diky za kazdy ohlas.....
Ja som dal nedavno KONI sport na E36 stali 20 sk tacov, nastavene na najmaksie a som maximalne spokojny.Uvidim aka je zivotnost na nasich tankodromoch, ale maju vyhodu, ze ich pritvrdis ked sa co to opotrebuju...x krat povedane kompromis vykon a cena
HP Ti udělá tlumiče na zakázku i s pružinama, mělo by stačit jim říct jaký auto, typ uchycení, hmotnost a jaké chceš mít snížení. HP má jednu výhodu oproti jinejm značkám, a to, že je můžeš nechat repasovat. OPkud bych chtěl já osobně odbrý podvozek, tak bych šel pravděpodobně do HP.
A kolik te ty od HP budou stat? Ja to mam ted snizeny ale nevim kolik, ale je to tak ze neni moc obrubniku nad kterejma bych mohl u chodniku zastavit...chtel bych to tak podobne, chci proste bez problemu preject brzdici pas....
vyberes, posles mi zalohu 50% a o nic se nestaras, za 14-21dni ti to poslu nebo si to nekde vyzvednes... cena vydrazeni + posta = castka x 1,1 = cena v eurech na tebe... x akt. kurz = cena v Kc