Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna těsnění okna,dveře u cupé.
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
...jestli chceš měnit jen ty gumy co jsou okolo dveří na karoserii, tak ty tam jsou jen nacvaklé (neměli by být ani přilepené), jen budeš muset povolit plastové prahy, jestli chceš menit gumy okolo oken přední, tak sje? okny až do dveři a podívej se měli by tam být takový železný planžety a v těch by měli ty gumy držet, a jestli chceš měnit gumy okolo zadních oken, tak je to stejný jak s tím těsnění okolo celých dveří jen nasazeno , dej pozor a? to dobře nasadíš a neteče ti tam nebo a? tu gumu nepřerazíš dveřma...proč je chceš měnít Ti tam teče nebo jsou už vošoupaný a prodřený ??Honza-net píše:Chtěl bych do zimy vyměnit těsnění kolem oken a dveří (bezrámové - kupátko). Nikde jsem o tom nenašel nějaké info, máte někdo nějaké tipy jak na to, jak moc je to složité atd.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Klubové ID: 301
- Kontaktovat uživatele:
U řidiče je ta guma v jednom místě protrhlá a při jízdě tam někde píská vzduch. Naštěstí dovnitř neteče..TT píše:...jestli chceš měnit jen ty gumy co jsou okolo dveří na karoserii, tak ty tam jsou jen nacvaklé (neměli by být ani přilepené), jen budeš muset povolit plastové prahy, jestli chceš menit gumy okolo oken přední, tak sje? okny až do dveři a podívej se měli by tam být takový železný planžety a v těch by měli ty gumy držet, a jestli chceš měnit gumy okolo zadních oken, tak je to stejný jak s tím těsnění okolo celých dveří jen nasazeno , dej pozor a? to dobře nasadíš a neteče ti tam nebo a? tu gumu nepřerazíš dveřma...proč je chceš měnít Ti tam teče nebo jsou už vošoupaný a prodřený ??Honza-net píše:Chtěl bych do zimy vyměnit těsnění kolem oken a dveří (bezrámové - kupátko). Nikde jsem o tom nenašel nějaké info, máte někdo nějaké tipy jak na to, jak moc je to složité atd.
Každopádně díky za rady. Ještě očekuju kolik koštují ty gumy.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
...myslíš u zrcátka, no tam se to kurví nejvíc, jestli tam teče nebo ne zjistíš když na to ze všech stran pustíš proud vody, někteří , kteří jezdí do myčky zjistí veškeré netěsnosti na coupátku právě tam(člověk se až diví kudy tam teče-tak se dá pěkně zjistit jestli to auto nebylo namrdaný, nebo jestli se neměnili okna atd.)Honza-net píše: U řidiče je ta guma v jednom místě protrhlá a při jízdě tam někde píská vzduch. Naštěstí dovnitř neteče..

-
- Klubové ID: 301
- Kontaktovat uživatele:
Píská to někde u zrcátka a ta roztrhlá guma je u řidiče napravo od kliky. Dovnitř rozhodně neteče, už jsem to zkoušel v myčce (i když nerad). Ta myčka je stejně na tohle nejlepší.. když jsem zajel s bývalým Rapidem po vaření kastle a laku do myčky, nestačil jsem se divit, kudy všudy může téct voda do auta, když někdo vojebe montáž oken..TT píše:...myslíš u zrcátka, no tam se to kurví nejvíc, jestli tam teče nebo ne zjistíš když na to ze všech stran pustíš proud vody, někteří , kteří jezdí do myčky zjistí veškeré netěsnosti na coupátku právě tam(člověk se až diví kudy tam teče-tak se dá pěkně zjistit jestli to auto nebylo namrdaný, nebo jestli se neměnili okna atd.)Honza-net píše: U řidiče je ta guma v jednom místě protrhlá a při jízdě tam někde píská vzduch. Naštěstí dovnitř neteče.., myslím , že to zvládneš levou přední
, sem teď línej jít do garáže abych se podíval , jak tam drží, ale určitě na to přijdeš

- TT
- Kontaktovat uživatele:
....hele ty gumy nebudou zase tak drahý koukni do On-line ceníku, kdyby byly jo drahý tak bys něco zajímavýho vybral i na vrakáči guma kolem oken neni motor to můžeš zkouknout a hned koupit, jeden je tady v Líbeznicích maj tam celý skelety určitě bys něco vybral...Honza-net píše: Píská to někde u zrcátka a ta roztrhlá guma je u řidiče napravo od kliky. Dovnitř rozhodně neteče, už jsem to zkoušel v myčce (i když nerad). Ta myčka je stejně na tohle nejlepší.. když jsem zajel s bývalým Rapidem po vaření kastle a laku do myčky, nestačil jsem se divit, kudy všudy může téct voda do auta, když někdo vojebe montáž oken..
- TT
- Kontaktovat uživatele:
...tak to každopádně vědí, ale když chtěj mít kšefty nemůžou mít přetažený cenycoupe328 píše:Ty gumy ,na ty jsem koukal do ceniku a vychazi tusim na 4200.-to je ficak
Pokud kluci narazite ,kde je na vraku maj,dejte vedet,take jednu k ridici potrebuji....ale myslim,ze i na vrakaci vi,kolik stoji nova