Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna automatu za 6° př. u M3 Saloon ??
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Ta převodovka je naprosto totožná,u verze SMG je jen navíc řadič kterej to dělá ze tebe,ale skříň jako taková je stejná...Fatal Design píše:Pánové zajímalo by mě (zatím teoreticky) jestli by šla vyměnit automatická převodovka za klasickou 6° u M3, kolik by to asi stálo a kdo by toho byl schopen ??
Děkuji ...
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem na manuál 6°M3maniac píše:Ta převodovka je naprosto totožná,u verze SMG je jen navíc řadič kterej to dělá ze tebe,ale skříň jako taková je stejná...Fatal Design píše:Pánové zajímalo by mě (zatím teoreticky) jestli by šla vyměnit automatická převodovka za klasickou 6° u M3, kolik by to asi stálo a kdo by toho byl schopen ??
Děkuji ...
Dyt ti to píšu M3 e36 3,2SMG (ty píšeš automat) má stejnou převodovku jako M3 e36 3,2 6ti kvalt manual!!! u toho automatu jak ty píšeš je navíc pár věcí a systémů které řadí za tebe... jdou dát pryč,budeš muset sehnat dost věcí kolem...Fatal Design píše:Pardon, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem na manuál 6°M3maniac píše:Ta převodovka je naprosto totožná,u verze SMG je jen navíc řadič kterej to dělá ze tebe,ale skříň jako taková je stejná...Fatal Design píše:Pánové zajímalo by mě (zatím teoreticky) jestli by šla vyměnit automatická převodovka za klasickou 6° u M3, kolik by to asi stálo a kdo by toho byl schopen ??
Děkuji ...
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele: