to same mam uplne ja a nemam individual proto se proste ptam viz odpoved vis, jinak ty sedacky tyto polokozene jsou v M paketu normalkaskautik píše:barva interieru urcite neni standartni, alcantaru na bocnim vedeni jsem taky na klasickejch sedacich nikdy nikde nevidel. nejsem si jistej jestli v mpacketu byla zahrnuta i cerna stropnicesumachr píše:at koukam jak koukam tak krom airbegu ve dverich nevidim nic co tam je navic
a jak napsal lopolo individual jak kdo chtel, neznamena fialovej nebo cervenej interier)
jo a bocni airbagy se za priplatek davaly od tusim 97roku do vsech verzi
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
papa compacte II
-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
chlape ti fakt nereknu, to auto nemam jeste tak prolezly a hlavne moc nevim jestli se da neco povazovat za individual nebo jestli to je standardni u kupecek po faceliftu, takze radeji tady nechcu nic psat, abych se nedozvedel jak jsem blbej a ze to maj vsichni m-packety nebo rocniky od 97 ...sumachr píše:ja nerejpu jen mam to same a nemam individual proste jsme zvedavej vcem se to lisi , to je preci uplne normalniGeorgosAc píše:a hele první rejpal......sumachr píše:at koukam jak koukam tak krom airbegu ve dverich nevidim nic co tam je navic
na sraze se kazdopadne muzes mrknout jestli tam najdes nejaky viditelny rozdily ... kazdopadne zadnej ruzovej volant nebo neco v tom duchu tam nemam

-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
mam i od bmw vytiskly podle vinu nejakej zakladni seznam na A4 co to auto melo pri prodeji, tak to muzu s sebou vzit a prostudujem to ... je to v nemcine, tak mi to moc nerika ... zkousel jsem prelozit, ale nic moc uspech ... slovnik mi vyhazoval, ze tam neco plantaji o individualni ridici jednotce, o tom zadnim kridle s 3brzdovym, neco o anthrazit barve, exklusiv packet, sport edition, atd ... ale fakt nevim co je standard priplatkova vybava a co individualsumachr píše: to same mam uplne ja a nemam individual proto se proste ptam viz odpoved vis, jinak ty sedacky tyto polokozene jsou v M paketu normalka