Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Digi Klima
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
pred par dnama se to tu resilo, pouzij hledani, navod je taky myslim nekde v sekci technika a pomoc (na webu, ne foru)annri píše:Servus,mám dotaz.Blbne mi na 323i coupe 97,digi klima.Na e36 se prej dost serou ty digi panely s ovládáním.Nemá s tím někdo zkušenost nébo jinej FUNKČNÍ panel,popřípadě někdo kdo to spravuje?Moje klima chvíli jde a chvíly nejde
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... uery=klima
jj,ted to taky resim
cerne auto v kuzi bez klimy neni vhodna kombinace na leto
Vetsinou za to muze takovej malej hajzlik v korunove polozce 
jj,ted to taky resim

-
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych pomohl,ale nevim,jak to technicky vyresit a poslat,pc neni ma silna stranka
Ale zajed za tim svym znamym,ten uz to delal,tak by ti mohl pomoc.Nebo zkus pozadat zde na foru,kluci jsou tu fajn,treba ti nekdo pomuze. Jinak novej panel stoji tsim kolem 7 OOO.- ,kdyz koupis starsi,muze ti to kazdou chvilkou kleknout taky..asi tak

Ale zajed za tim svym znamym,ten uz to delal,tak by ti mohl pomoc.Nebo zkus pozadat zde na foru,kluci jsou tu fajn,treba ti nekdo pomuze. Jinak novej panel stoji tsim kolem 7 OOO.- ,kdyz koupis starsi,muze ti to kazdou chvilkou kleknout taky..asi tak
-
Chlapi,nebyl by nikdo z vás té dobroty a stáhl mi ten návod a pak poslal na můj email? -annri@seznam.cz
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
...v pátek mi to opravovali v Praze autoelektrikáři, celkem věděli hovno kde maj co vyměnit tak jsem jim nastínil, že kondenzátor dle návodu tady na webu, držel jsem se instrukcí 0,47 mikrofaradů 50V - tantalový,borec to přeletoval , ještě jsem ho upozornil, aby dal pozor na polaritu, za dvě hoďky volal, že hotovo, přijel jsem zaplatil 100,- Kč , namontoval do auta a nic panel černej ani se nerozsvítil, donutil jsem ho aby to přeletoval, ale zase nic, ještě , že měl schovanej ten můj starej, naletoval a klima zatím běží , bez problémů ??? nechápu v čem to bylo, jestli zaprášené obvody
, sice tomu nedávám moc nadějí , ale ten komu se zapíná , vypíná samovolně, možná by pomohlo vyčístit tu desku mohlo by to být OK
...jestli bude fungovat déle než 14 dní tak dám vědět

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Kontaktovat uživatele:
No potes koste...si dopadl jeste dobre..ja to dal auto elektrikari i s notasem,kde mel vse nafocene a ukazane a on tam dal misto tantalove kremikovej ci jak se mu nadava...
a kdyz jsem prisel..musim vas zklamat,nejde to a rekl si za to 300
to s tim kondikem sem se dozvedel pozdeji,ale uz sem nemel silu s nim neco resit
snad o vikendu dopadnu lepe,povim vysledek

Ty voe, to je cena, to ti letoval zlatem ne?coupe328 píše:No potes koste...si dopadl jeste dobre..ja to dal auto elektrikari i s notasem,kde mel vse nafocene a ukazane a on tam dal misto tantalove kremikovej ci jak se mu nadava...a kdyz jsem prisel..musim vas zklamat,nejde to a rekl si za to 300
to s tim kondikem sem se dozvedel pozdeji,ale uz sem nemel silu s nim neco resit
snad o vikendu dopadnu lepe,povim vysledek

Já si koupil v kšeftu za 4,50 kondenzátor, vzal panel a šel s tím do opravny televizí, udělali mi to na počkání (10 minut), funguje už několik měsíců, a když jsem se ptal, co za to, tak mi pán sdělil, že za takovou blbost nic nechce. Holt jinej kraj jinej mrav no...