Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kód na originál rádio

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kaja

#1 Příspěvek od kaja »

prosím o pomoc či radu...

koupil jsem bmw 325 td, ve kterém je origo bmw rádio. Musel jsem odpojit baterii kvůli vaření na kastly a po opětovném zapojení chce rádio kód. V bmw v D mi řekli kód, který zjistili podle VINu (zjistí pouze kód rádia, které není od prvopočátku v autě měněno). Problém je, že rádio je sice origo, ale z jiného bmw, takže teď nevim kód a rádio nemaká. Mám nějakou šanci ho zprovoznit?

Za veškeré info a rady díky.
major
Klubové ID: 677

#2 Příspěvek od major »

kaja píše:prosím o pomoc či radu...

koupil jsem bmw 325 td, ve kterém je origo bmw rádio. Musel jsem odpojit baterii kvůli vaření na kastly a po opětovném zapojení chce rádio kód. V bmw v D mi řekli kód, který zjistili podle VINu (zjistí pouze kód rádia, které není od prvopočátku v autě měněno). Problém je, že rádio je sice origo, ale z jiného bmw, takže teď nevim kód a rádio nemaká. Mám nějakou šanci ho zprovoznit?

Mrkni do Annonce,těch co dekódujou rádia je mraky.Stojí to 500kč.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kaja píše:prosím o pomoc či radu...

ono zjistit kod se da i tak, ze radio vytahnes, opises si kod ktery zacina myslim BP... a zavolas do servisu BMW kde ti ten kod zjisit. Mi to udelali uz asi 2x a vzdy jsem ho do hodiny mel

problem muze nestat u radia ktere uz nekdo nekde dekodoval a pritom zmenil kod
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Vytáhni rádio ven a koukni, jestli není kod někde napsaný na obalu. Už jsem to několikrát viděl, že si to tam lidi napíšou.
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pivson »

Jo muze tam byt napsanej.

Jinak v Praze ověřenej a moooooc šikovnej člověk:

Pavel_528
mobil 723580912
Email: pavel_f@seznam.cz I
CQ: 215864691
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel 528 »

Pivson píše:Jo muze tam byt napsanej.

Jinak v Praze ověřenej a moooooc šikovnej člověk:

Pavel_528
mobil 723580912
Email: pavel_f@seznam.cz I
CQ: 215864691
jj jak pise Pivson,neni problem udelat...
kaja

#7 Příspěvek od kaja »

trvalo mi to , ale dřív jsem se k netu nedostal. radio už maká! vzpomněl jsem si na jednoho známého a ten to dal do kupy (nevim přesně jak, ale dal). Předtím jsem samozřejmě zkoušel origo servisy v ČR i v D a nikde mi nemohli pomoct. Asi to byl problém jak psal skautik, že někdo ten origo kod změnil. Každopádně díky všem za pomoc!

Hlasitý Kája... :)))
Odpovědět