Dnes sem byl s autem na vylet,v pohode jsem dojel,vypnu klice a jdu na obhlidku hradu.Odjizdim,nastartuju,pustim si klimu,jedu zhruba 20 s a displej s digi klimou a s otackama ventilatoru utmavnul,vse bylo hure citelne,nereagoval na zadne zmacknuti tlacitka,otacek ventilatoru,nic...Po chvilce prestal svitit uplne.Zastavil jsem,displej naskocil,vypl jsem klimu,snizil otacky ventilatoru,jedu zhruba 1 minutu,displej opet pozhasl a po chvilce se vypl uplne.Dojel jsem domu,vypnu klicek,znova zapnu,displej naskocil ok,po chvilce to same co v predchozich pripadech..nesetkal se s tim nekdo?Prosim o kazdou radu,co pomuze,dnes sem se na kuzi pekne pekl
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 displej klima,topeni
-
coupe328
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,kluci prosim o pomoc,procital jsem a hledal prispevky o nefunkcni klime atd.ale nenasel jsem pripad co mam ja.
Dnes sem byl s autem na vylet,v pohode jsem dojel,vypnu klice a jdu na obhlidku hradu.Odjizdim,nastartuju,pustim si klimu,jedu zhruba 20 s a displej s digi klimou a s otackama ventilatoru utmavnul,vse bylo hure citelne,nereagoval na zadne zmacknuti tlacitka,otacek ventilatoru,nic...Po chvilce prestal svitit uplne.Zastavil jsem,displej naskocil,vypl jsem klimu,snizil otacky ventilatoru,jedu zhruba 1 minutu,displej opet pozhasl a po chvilce se vypl uplne.Dojel jsem domu,vypnu klicek,znova zapnu,displej naskocil ok,po chvilce to same co v predchozich pripadech..nesetkal se s tim nekdo?Prosim o kazdou radu,co pomuze,dnes sem se na kuzi pekne pekl
Jinak klima funguje ok,pokud jde displej,po ztmavnuti neregauje zadne tlacitko,ani otacky,ani orev okna,ani uzavreny okruh vzduchu,nic
jeste jednou diky
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
...hmmm to je to co se tu do nekonečna řeší, tedy zapínání ,vypínání klimy + slabé podsvícení displeje, mám to samé takhle mi to začalo a teď když dám chlazení např. 18 stpňů tak to fouká teplý , bude to stejná závada a buď koupit novou klimu nebo zkusit někoho kdo to tady umí přeletovat...zkoušel jsem Doxu, ale na webu dlouho nebyl ..ještě tu byl někdo kdo mi to nabízel, že to přeletuje, ale nevím kdo to byl, až to budu mít tak dám vědět jestli se to zlepšilo 
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
coupe328
- Kontaktovat uživatele:
Z klimou to ale tusim nema co docineni...klima chladi tak jak ma a jak chci,muzu ji kdykoli zapnout i vypnout,nastavit jakoukoli teplotu a takova mi i fouka..pokud teda sviti displej..jde o to,ze pri ztmaveni displeje ci jeho zhasnuti uplne nereaguje na nic..jako by byl celej panel odpojen,to s vymenou toho kondiku moc asi nezmuzu 
Na to přece nemusíte nikoho shánět. Já jsem to měl taky, celý jsem to rozdělal, vzal tu desku s plošňákem a tím kondíkem do opravny rádií a řekl: "Toto vyměnit". Oni mi sice tvrdili, že ten původní je ok (měřili), ale kdyto chci, tak to udělali. A ani jsem nic neplatil. Po výměně funguje bezvadně...
neni za cocoupe328 píše:Tak kluci dekuju,pokud je to co je tady problem vetsiny z nas,tak by to bylo super,mam na mysli ten kondikJa mel za to,ze je to pouze kdyz neklimatizujete a nezhasina vam celej displej..Je tu vubec nekdo,komu se to jeste neporouchalo?
![]()
Stranku paneboze.cz mam uz proctenu celou,diky za link
a funguje to, uz jsem udelal asi 4panely
-
coupe328
- Kontaktovat uživatele:
Vratil jsem se od elektrikare a bohuzel mi stale panel nefunguje.Kondik jsem koupil novej,privezl mu pc aby se koukal na obrazky a kde presne je,kondenzator dal minusovym polem na levou stanu,pricemz mel proti sobe panel klimosky a nic
Po 10min. mu to pry ztmavlo a projevovalo se to jako predtim.Pak zkousel kondik otocit opacne,ted to mam takto a nesviti uz vubec..ani chvilku
Nevi nekdo,co je spatne?Je mozne,aby byl vadny kondik z prodejny?Nenasla by se nejaka dobra duse,ktera by se na to jukla?Muzu dojet do Prahy ci v okoli Plzne...dekuju moc,ted je to strasny jezdit v tech vedrech bez klimatizace
Pomozte mi kluci prosim...diky
hehecoupe328 píše:copak slozite obvody..mel to barevne na barevnem podkladu a nevi,ze tam cpe jinej kondik,ale uplne jinej
a to same v prodejne elektro-soucastek,kdyz jim rika,ze chce tantalovej a oni mu daji kremikovej ci jak se mu nadava,no nezabili by jste je oba?
doufam ze tam neodpalil toho vic
no ja zkousel i tantal na max 35V (na 50V nebyl) tak elektrolit na 50V a vse ok. alepson si mi nikdo nestezoval .)
-
coupe328
- Kontaktovat uživatele:
Nechci to zakriknout,ale klimca jede tak jak ma,opravdu to byl ten zpropadeny kondik.Timto jeste jednou dekuji Pavlovi 528 za ochotu a pomoc
, jen bych chtel dodat pro pripadne dalsi adepty jako sem byl ja,ze kondik by mel mit hodnotu 47mikro Faradu a ne 0.47...neslo by to nejak vepsat do toho chytreho navodu s foteckama?Urcite nebudu do budocna jediny,kdo to bude resit 
Tak je to v 3,14ČI . Ted v tech vedrech se odporoucel i muj panel se stejnymi priznaky jak je vyse uvedeno.
Chystam se koupit ten kondik. Muze mi nekdo, kdo tomu rozumi, prosim poradit, jestli je to tenhle typ?
[url]http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=rejstrik2&misto=4&hledej=6X77&trihled=6X7700&stav=0&nazev=BRBRBRX3Elektrolytické+kondenzátory+tantalovéBRBRBRX4Tantalové+kondenzátory+kapkovéBRBRBRX535V=&obr=TANTAL&tpobr=TANWD,TANTA,TAN2TA&poznamka=[/url]
Pokud ano, koupim 0,47/35 a 1/35, coz je velikost A RM 2,5mm. To se mi zda nejak malo proti tomu, co jsem videl na fotkach v navodech. Pujde tam ta velikost A?
A jeste jeden dotaz, je u techto tantalovych kondenzatoru jedno, jak se tam vlozi? Jsou neutralni? Diky.
Chystam se koupit ten kondik. Muze mi nekdo, kdo tomu rozumi, prosim poradit, jestli je to tenhle typ?
[url]http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=rejstrik2&misto=4&hledej=6X77&trihled=6X7700&stav=0&nazev=BRBRBRX3Elektrolytické+kondenzátory+tantalovéBRBRBRX4Tantalové+kondenzátory+kapkovéBRBRBRX535V=&obr=TANTAL&tpobr=TANWD,TANTA,TAN2TA&poznamka=[/url]
Pokud ano, koupim 0,47/35 a 1/35, coz je velikost A RM 2,5mm. To se mi zda nejak malo proti tomu, co jsem videl na fotkach v navodech. Pujde tam ta velikost A?
A jeste jeden dotaz, je u techto tantalovych kondenzatoru jedno, jak se tam vlozi? Jsou neutralni? Diky.
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Je jedno jakou koupíš velikost vlezou se tam skoro všechny, hlavně musíš dodržet kapacitu a max.napětí....tantalové kondíky JSOU POLARIZOVANÉ takže bacha na to!!!eko píše:Tak je to v 3,14ČI . Ted v tech vedrech se odporoucel i muj panel se stejnymi priznaky jak je vyse uvedeno.