Snad jsi mi psal SZ,že ti to přišlo ,ne?To ti to mám jako rozesílat na všechny tvoje adresy ?
ja nic nepsal, na mail jsem se jeste nedival, zak se ptam
jo jinak ted jsem se koukal a nic mi ani na jednu adresu neprislo
Toto je tvá SZ z 25.8.:"diky ".Tudíž jsem předpokládal,že jsi to dostal.Posílal jsem to na mail,který máš uveden v profilu:cz431023@worldonline.cz .Chce se to občas mrknout do pošty,nebo si změnit v profilu mailovou adresu(pokud máš jinou) .
xsun píše:
hm, a s FTP ticho po pesine ... klasika ...
prd, jen je asi ta informace tezko k nalezeni, nebo jte lini kliknout na tl. hledat.
nicmene v sekci "clenska sekce" (nebo jak se to jmenuje) je uvedeno, ze ftp bezi jak bezelo pred casem
ok, zupa .. toz to tam hodte at si to muzou lidi stahnout, hm? nevim proc se tady resi rozesilani na 100 adres ...
hm, tak ne ... zkusil jsem stary pripojeni na bmw.e-net.cz s loginem a heslem jak bylo (nebo se menilo a nepostrehl jsem to?), nefunguje ....
dal jsem i hledat a v clenske sekci mi to na vyraz FTP s tim ze teda najdu nejaky info ktery jsem prehlidl a o kterym pises, naslo to jedinej prispevek z 31.7.05 http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... hlight=ftp
jaxi bez odpovedi ...
toz muzes pls zopaknout kde, co, jak a kdy? asi je tak informace fakt hodne tezko k nalezeni ...
nemate nekdo k tomu katalogu taky dobovej cenik trojkovych modelu rekneme z let 95 a vice. Samozrejme jako novy kary docela by me zajimalo jakej byl v te dobe cenovej rozdil mezi 316, 318, 320, 323, 325, 328, m3.0, m3.2.
dikec predem
Greg píše:nemate nekdo k tomu katalogu taky dobovej cenik trojkovych modelu rekneme z let 95 a vice. Samozrejme jako novy kary docela by me zajimalo jakej byl v te dobe cenovej rozdil mezi 316, 318, 320, 323, 325, 328, m3.0, m3.2.
dikec predem
Mám, ceny ale ještě v DM. Je to z 9/97. Ale má to přes 70 stran, protože je to rozdělený podle modelů (sedan, coupe, compact, touring a kabrio) + ke každýmu modelu několik stran s cenami příplatkové výbavy. Je to v deutsch. Kdyžtak si napiš co konkrétně by tě zajímalo a já ti to pošlu. Celý asi nééé
Greg píše:nemate nekdo k tomu katalogu taky dobovej cenik trojkovych modelu rekneme z let 95 a vice. Samozrejme jako novy kary docela by me zajimalo jakej byl v te dobe cenovej rozdil mezi 316, 318, 320, 323, 325, 328, m3.0, m3.2.
dikec predem
Mám, ceny ale ještě v DM. Je to z 9/97. Ale má to přes 70 stran, protože je to rozdělený podle modelů (sedan, coupe, compact, touring a kabrio) + ke každýmu modelu několik stran s cenami příplatkové výbavy. Je to v deutsch. Kdyžtak si napiš co konkrétně by tě zajímalo a já ti to pošlu. Celý asi nééé
super, ale mozna by stacilo jen vypsat par cen informativne, staci treba jen zakladni ceny pro tyto modely: 316, 318, 320, 325, 328, M3.0, M3.2
dikec predem